Τραγωδία στη Βουλγαρία: 45 άνθρωποι κάηκαν σε λεωφορείο που έπιασε φωτιά – Οι 12 ήταν παιδιά


Αδιανόητη τραγωδία στη Βουλγαρία με 45 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπιασε φωτιά

Σοκ προκαλεί η είδηση από τη Βουλγαρία για τον φρικτό θάνατο που βρήκαν συνολικά 45 άνθρωποι όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπιασε φωτιά σε αυτοκινητόδρομο. Το ακόμα πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ανάμεσα στους 45 νεκρούς βρίσκονται και 12 παιδιά.

Σύμφωνα με το Reuters στο λεωφορείο με πινακίδες Σκοπίων επέβαιναν συνολικά 52 άτομα με επτά εξ αυτών να έχουν τραυματιστεί και να έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια.

Όπως μετέδωσε το κανάλι NOVA οι νεκροί είναι κατά πάσα πιθανότητα Σκοπιανοί ενώ ήδη έχει υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας με τον ομόλογό του των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ

Το δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Στρούμα στη δυτική Βουλγαρία με το λεωφορείο να έχει ξεκινήσει το βράδυ της Δευτέρας από την Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης της Βουλγαρίας το δυστύχημα με τους 45 νεκρούς σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ