Σεξ με περίοδο: Συμβουλές για αρχάριες κι αρχάριους [vid]


Υπάρχουν πραγματικά οφέλη από τη σεξουαλική επαφή ενώ έχετε έμμηνο ρύση. Το μεγαλύτερο, φυσικά, είναι η ευχαρίστηση και το #bodypositivity! Επιπλέον, το σεξ κατά τη διάρκεια της περίοδου μπορεί να μειώσει τις κράμπες, ενώ πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι το αίμα λειτουργεί ως ένα εξαιρετικό — και απόλυτα φυσικό — υποκατάστατο για το παραδοσιακό λιπαντικό.

Σεξ με περίοδο: Συμβουλές για αρχάριες κι αρχάριους

Αναρωτιέστε πώς να κάνετε σεξ την περίοδο σας και δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε; Εκτός από το να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για να αποφασίσετε τι είναι άνετο και για τους/τις 2, ακολουθούν μερικές συμβουλές και κόλπα που μπορείτε να λάβετε υπόψη.

  • Χρησιμοποιήστε μια πετσέτα

Σε κανέναν δεν αρέσει να λερώνει τα σεντόνια του. Ευτυχώς, αυτό λύνεται εύκολα με μια πετσέτα. Απλώς βάλτε μια άνετη πετσέτα στο κρεβάτι σας πριν ξεκινήσετε και ρίξτε τη στο πλυντήριο μετά. Θα συνιστούσαμε να επιλέξετε μια σκουρόχρωμη ή κόκκινη πετσέτα, με καλή απορρόφηση.

  • Δοκιμάστε να κάνετε σεξ στο ντους

Σε αντίθεση με το σεξ εκτός περιόδου, όπου η φυσική λίπανση του κόλπου μπορεί να εξαντληθεί από το νερό, το αίμα της εμμήνου ρύσεως θα παρέχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα λιπαντικού κατά τη διείσδυση. Επίσης, εφόσον είστε στο ντους, το αίμα θα είναι πολύ λιγότερο ορατό και δεν θα λερώσετε τα σεντόνια ή τον καναπέ σας.

  • Διασκεδάστε και γίνετε δημιουργικές κατά τη διάρκεια του σεξ

Η διείσδυση είναι μόνο ένας από τους πολλούς τρόπους να κάνεις έρωτα. Η στοματική διέγερση μπορεί να είναι εξίσου διασκεδαστική. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν στοματικό σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου. Στην πραγματικότητα, βρίσκουν τη διαδικασία και τη “φυσική ακαταστασία” μέρος της διασκέδασης.

  • Πρέπει να βγάλω το κύπελλο της περιόδου μου;

Εάν κάνετε διείσδυση με τον/την σύντροφό σας, θα πρέπει να βγάλετε το κύπελλο της εμμήνου ρύσεως. Ωστόσο, εάν απολαμβάνετε στοματικό έρωτα, δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε το κύπελλο σας. Κάντε ό,τι αισθάνεστε πιο άνετα για εσάς.

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ