Κώστας Ραπτόπουλος: Συνελήφθη για σωματική επίθεση και εξύβριση εναντίον συνεργάτη του


Συνελήφθη, το πρωί της Τρίτης (23/11), ο αθλητικός δημοσιογράφος Κώστας Ραπτόπουλος έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίον εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτης του αθλητικού δημοσιογράφου που συμμετείχε ως «πανελίστας» στην εκπομπή του τον μήνυσε για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και απειλή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, ο Κώστας Ραπτόπουλος φέρεται πως περίμενε τον πανελίστα έξω από το σπίτι του και μόλις τον είδε του επιτέθηκε σωματικά και φραστικά. Ο δημοσιογράφος συνελήφθη έξω από τα γραφεία ραδιοφωνικού σταθμού και μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Καλαμαριάς.

Όσα δήλωσε ο αθλητικός δημοσιογράφος στο Α.Τ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Κώστας Ραπτόπουλος είπε στην πρόεδρο του αυτόφωρου μονομελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης ότι έδειρε τον συνεργάτη του διότι εκείνος τον αποκάλεσε «κερατά» και μιλούσε απαξιωτικά για τη γυναίκα του.

Σημειώνεται ότι ο αθλητικός δημοσιογράφος έχει αφεθή ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη.

Ποιος είναι ο Κώστας Ραπτόπουλος

Ο Κωστής Ραπτόπουλος είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, αθλητικογράφος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Αρχικά ασχολιόταν με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και μετέπειτα εργάστηκε στο Scan tv ως ρεπόρτερ του Άρη όπου και έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο φίλαθλο κόσμο της Θεσσαλονίκης. Από το 2001 εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο metropolis 95,5. Κάνει καθημερινά εκπομπές το πρωί μαζί με τον Νίκο Κουλιανό (Ραπ and Κουλ Show) και το απόγευμα μαζί με τον Γρηγόρη Κόκκινο (Της Κακομοίρας). Για μερικά χρόνια, μέχρι τον Ιούνιο του 2020, παρουσίαζε αθλητική εκπομπή με τον Γιάννη Καρατζαφέρη και τον Νίκο Αλέφαντο στο ΑΡΤ TV. Επίσης, κάνει εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης κάθε Κυριακή βράδυ, το Europe 1, μαζί με φίλους του.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ