Ανδρουλάκης: Θα είμαι στον δεύτερο γύρο – Ήρθε η ώρα να ανανεωθεί η παράταξη


Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε την πεποίθηση πως θα βρίσκεται στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής. 

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος στον δεύτερο γύρο, ενώ έκανε λόγο για αναγκαία ανανέωση της παράταξης.

Ο κ. Ανδρουλάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υπογράμμισε ότι υπογράμμισε πως «ήταν μία πολύ συγκινητική ημέρα για όλους μας» με αφορμή το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και συνέχισε λέγοντας ότι η εκλιπούσα αφήνει μία σημαντική παρακαταθήκη ενότητας.

Ακόμη, επισήμανε ότι ήρθε η ώρα η παράταξη να ανανεωθεί, υποστηρίζοντας πως «ο σημερινός δικομματισμός μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι άγονος».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε πως χρειάζεται ένα κοινωνικό κράτος που θα στοχεύσει τις ανισότητες. Και πρόσθεσε ότι η οικονομία πρέπει να μείνει ανοικτή, αλλά με ισχυρά μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Παράλληλα, εξέφρασε τη σιγουριά ότι οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν την ανανέωση και ότι η συμμετοχή στη διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου θα είναι υψηλή.

«Θέλω να δώσω μία άλλη προοπτική στην παράταξή μας», ανέφερε, επισημαίνοντας πως ο λαός έχει κουραστεί από τα πολλά λόγια και τις λίγες πράξεις. «Η χώρα χρειάζεται όραμα», συνέχισε, κάνοντας λόγο για μία «εθνική προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον».

«Έχουν γίνει λάθη που έχουν “πληγώσει” την παράταξη», παραδέχθηκε, τα οποία δεν πρέπει να επαναληφθούν.

Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης προέβλεψε πως θα είναι στον δεύτερο γύρο της διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, χωρίς να εκφράσει προτίμηση στο πρόσωπο του έτερου «μονομάχου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ