Βίκυ Καγιά: «Το Shopping Star είναι η αγαπημένη μου εκπομπή»

Για την μεγάλη επιτυχία που βιώνει με το Shopping Star και πού θεωρεί ότι βασίζεται, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βίκυ Καγιά.

«Πέντε διαφορετικές γυναίκες, πρωταγωνίστριες της καθημερινότητας έρχονται να ψωνίσουν. Δεν είναι σχεδιαστές, δεν είναι μοντέλα, οπότε εκεί πρέπει να βρεις έναν άλλο τρόπο να διοχετεύσεις τη γνώση σου. Να μην το παίξεις ξερόλας, ούτε να κάνεις ιστορία κοστουμιού, ούτε να τις μαλώνεις γιατί έκαναν μία λάθος επιλογή. Αντίθετα, να τις παροτρύνεις με επιχειρήματα να ακολουθήσουν αυτό που τους προτείνεις, όχι που τους επιβάλλεις. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτός ο ρόλος, τον αγάπησα πολύ, το Shopping Star είναι η πιο αγαπημένη μου εκπομπή.

Είναι οι πραγματικές γυναίκες, γελάμε μαζί πάρα πολύ, διακωμωδούν τον εαυτό τους και αυτοσαρκάζονται επειδή δεν θέλουν να διαλέξουν το σωστό μοντέλο, αλλά αυτό που ξέρουν αυτές, βρίσκω όμως ότι στα τρία χρόνια του υπάρχει μεγάλη» εξέλιξη, οι γυναίκες ντύνονται πολύ καλύτερα κι έχουν μάθει πολλά πράγματα που δεν ήξεραν πριν, κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα», λέει η παρουσιάστρια στο Beaute.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here