Big Brother spoiler 29/11: Ποιος θα είναι ο τελευταίος αρχηγός της φετινής σεζόν του ριάλιτι [trailer]


Στο αποψινό επεισόδιο του Μεγάλου Αδελφού, θα δούμε πως η αποχώρηση της Άννας στο live επεισόδιο της Παρασκευής έχει στεναχωρήσει πολύ τη Μαίρη.

Από την άλλη, ο Παναγιώτης φαίνεται να είναι ξαφνιασμένος με την αποχώρηση, αλλά και ανακουφισμένος, αφού ανέμενε από το reality να αποχωρήσει την Παρασκευή η Ανχελίτα.

Την ίδια ώρα, σήμερα είναι Δευτέρα, και όπως κάθε Δευτέρα, οι παίκτες θα βρεθούν στην “αρένα” για να διεκδικίσουν την αρχηγία της εβδομάδας. Ποιος θα είναι εκείνος που θα καταφέρει να αναδειχθεί ο τελευταίος αρχηγός της φετινής σεζόν του Big Brother; Ας δούμε πιο αναλυτικά όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε στο νέο επεισόδιο του Μεγάλου Αδελφού, στις 23:00.

Big Brother spoiler 29/11: Ποιος θα είναι ο τελευταίος αρχηγός της φετινής σεζόν του ριάλιτι

  • Η αποχώρηση της Άννας έχει στεναχωρήσει και προβληματίσει αρκετά τη Μαίρη η οποία δεν μπορεί να το διαχειριστεί.
  • Ξαφνιασμένος αλλά και ανακουφισμένος από αυτή την αποχώρηση είναι ο Παναγιώτης ο οποίος περίμενε πως αυτή τη φορά θα έφευγε η Ανχελίτα.

  • Η σχέση της Ευδοκίας με τον Νίκο προβληματίζει και παραξενεύει την Μαρία και την Μαίρη οι οποίες σχολιάζουν τις αντιδράσεις της κατά τη διάρκεια του live της Παρασκευής.
  • Πρώτη μέρα της εβδομάδας και έφτασε η ώρα για το τελευταίο για φέτος αγώνισμα για την αρχηγία στο σπίτι του Big Brother. Ποιος θα είναι εκείνος που θα καταφέρει να αναδειχθεί ο τελευταίος αρχηγός;

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ