Το σούπερ-μόντελ Ζιζέλ απελευθερώνει θαλάσσια χελώνα από τα δίχτυα ψαρά – Δείτε το βίντεο


Η Ζιζέλ Μπούντχεν μοιράστηκε με τα εκατομμύρια των «φίλων» της στο Instagram μία τρυφερή και συγκινητική στιγμή. Το σούπερ μόντελ βοήθησε μια θαλάσσια χελώνα, η οποία είχε παγιδευθεί στα δίχτυα ενός ψαρά.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της στο Instagram τη στιγμή που βοήθησε μια θαλάσσια χελώνα, η οποία ήταν παγιδευμένη σε δίχτυα. Το τοπ μόντελ εντόπισε το ζώο ενώ έκανε βόλτα σε παραλία. Η θαλάσσια χελώνα ήταν αναποδογυρισμένη στην άμμο, μπλεγμένη σε δίχτυα.

Η 41χρονη καλλονή από τη Βραζιλία έσπευσε να την απελευθερώσει και στη συνέχεια, με λίγο κόπο, σήκωσε τη χελώνα και τη μετέφερε στο νερό, για να τη βοηθήσει να βρει ξανά τον «δρόμο» της προς την ωκεανό.

https://www.instagram.com/p/CXEMBUepAkB

«Νωρίς σήμερα το πρωί περπατούσα στην παραλία και ο Onyx άρχισε να γαυγίζει σε έναν σωρό σκουπίδια που είχε ξεβράσει η θάλασσα. Όταν πήγα πιο κοντά είδα αυτή την όμορφη χελώνα που είχε αναποδογυρίσει, με ένα βλέμμα απελπισίας και εξάντλησης στα μάτια της, το σώμα της δεμένο και μπερδεμένο σε δίχτυα ψαρέματος», περιέγραψε στην ανάρτησή της.

«Αμέσως άρχισα να την απελευθερώνω από το δίχτυ που την έπνιγε, αλλά ακόμη και όταν απελευθερώθηκε ήταν υπερβολικά κουρασμένη για να επιστρέψει στον ωκεανό. Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά, απλά τη σήκωσα και τη μετέφερα στο νερό (απίστευτο πώς η αδρεναλίνη σε κάνει πιο δυνατό). Ένιωσα ανακουφισμένη και τόσο χαρούμενη που την είδα να κολυμπά ελεύθερη, ευγνώμων που ήμουν εκεί και μπόρεσα να τη βοηθήσω», συνέχισε.

Όμως, επεσήμανε η Ζιζέλ Μπούντχεν, υπάρχουν τόσο πολλά άλλα ζώα που δυστυχώς πεθαίνουν σε δίχτυα. Το περιστατικό με τη χελώνα, συμπλήρωσε, ήταν μία υπενθύμιση «ότι πρέπει να προσέχουμε περισσότερο τη συμπεριφορά μας και να βοηθήσουμε στην προστασία όλων των ζώων. Είναι επιλογή μας».

Δεν ειναι η πρώτη φορά που η Ζιζέλ κάνει αναρτήσεις με ζώα και μοιράζεται τους προβληματισμούς της για τη φύση και τον Αμαζόνιο.

https://www.instagram.com/p/CSelijSg6UF

«Βρήκαμε αυτό το γλυκό μωρό σκίουρου που είχε πέσει από ένα δέντρο. Περιμέναμε λίγο να δούμε αν θα επέστρεφαν οι γονείς του αλλά τίποτα. Έτσι τον σηκώσαμε για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα τον πλησιάσουν τα σκυλιά. Ήταν τόσο ξεχωριστό να τον κρατάς και να περνάς χρόνο φροντίζοντας αυτό το μικρό αγγελούδι προτού τον πάμε στο καταφύγιο ζώων. Προσευχόμαστε να είναι καλά» είχε γράψει πρόσφατα στο Ιnstagram.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ