Παναθηναϊκός – Σίνγκλετον: “Πουθενά σαν το ΟΑΚΑ. Ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι του Ολυμπιακού”

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, την «ατμόσφαιρα» στο ΟΑΚΑ, αλλά και τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει ψυχολογικό πλεονέκτημα υπέρ των «πρασίνων» από τις συνεχείς νίκες.

Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ο Κρις Σίνγκλετον εξήγησε το λόγο που τον “έστειλε” στη Μπαρτσελόνα, αλλά και την υπεροχή του Τρυφυλλιού επί του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας στη συνέντευξή του στη Nova, ότι δεν θα επέστρεφε στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.
Οι δηλώσεις του Σίνγκλετον

Για την απουσία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ από τα Final Four: “Νομίζω πως και τις δύο χρονιές πλησιάσαμε πολύ αλλά δεν το θέλαμε αρκετά. Μπορεί να το λέμε, αλλά πρέπει να δίνουμε το αίμα μας για να το καταφέρουμε. Αυτή είναι η διαφορά στην νίκη και στην ήττα σε μερικά παιχνίδια. Κάποιες φορές πρέπει να είσαι σκληρός και δεν νομίζω πως το κάναμε. Όλοι σιχαινόμαστε την ήττα, αλλά ποτέ δεν καταφέραμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω που έλειπε. Κάποιες φορές πρέπει να βρεις κάτι έξτρα για να προχωρήσει, δεν το βρήκαμε. Ήταν εκεί, αλλά ποτέ δεν το βρήκαμε. Πάντα γινόταν κάτι λάθος στην λάθος στιγμή σε 2-3 λεπτά”.

Για την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ: «Έφυγα γιατί βρήκα ένα καινούριο σπίτι στην Μπαρτσελόνα. Στο τέλος της ημέρας, δεν είχα κάποια προσφορά από τον Παναθηναϊκό, οπότε τώρα είμαι στην Μπαρτσελόνα».

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Δεν είχαμε δημιουργήσει κάποια σχέση. Είμαστε κουλ, εκείνος είναι ο ιδιοκτήτης και το αφεντικό, ελέγχει τα πάντα. Έτσι πρέπει να είναι».

Για τα φετινά ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό: «Είδα το πρώτο ματς, όχι το δεύτερο γιατί είχαμε αγώνα. Βλέπεις την αντιπαλότητα, νιώθεις το πάθος. Παίζεις στο ΟΑΚΑ για 1-2 χρόνια και μετά πηγαίνεις κάπου αλλού και δεν είναι το ίδιο. Ο κόσμος, η ατμόσφαιρα. Δεν είναι τίποτα σαν το ΟΑΚΑ. Περιμένω να δω πώς είναι και με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι σίγουρα διαφορετικό στην Ισπανία. Τίποτα δεν είναι σαν το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Για τα «αιώνια» ντέρμπι στην Ελλάδα: «Όταν κερδίζεις συνεχόμενα παιχνίδια είναι ψυχολογικό. Έχει να κάνει με το μυαλό σου και από τις δύο πλευρές. Ξέρεις πως στο τέλος θα τα καταφέρεις. Νομίζω τις περισσότερες φορές νιώθαμε έτσι. Πως είμαστε καλύτερη ομάδα, πως είμαστε εκεί. Ήμασταν συγκεντρωμένοι γιατί σημαίνει πάρα πολλά για την πόλη, ειδικά για την δική μας πλευρά. Υπάρχει κάτι στον αέρα. Όταν κερδίζεις είναι μία καλή ημέρα. Όταν χάνεις είσαι πεσμένος. Πάντα όμως νιώθαμε πως θα κερδίσουμε, αυτή ήταν η νοοτροπία που είχαμε χτίσει».

Για το μέλλον: «Τα πάντα είναι πιθανά, αλλά δεν νομίζω πως θα έπαιζα με τα κόκκινα από την στιγμή που έχω αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Όλα τα υπόλοιπα είναι πιθανά, ποιος ξέρει;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here