Δολοφονία – ζαχαροπλαστείο: Συγκλονίζει ο αδερφός της 55χρονης – Ερχόταν ο πρώην άντρας της με μαχαίρι


Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες για τον πυροβολισμό 55χρονης γυναίκας στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωί, σε ζαχαροπλαστείο της περιοχής.

O αδελφός του θύματος, μιλώντας στην εκπομπή TLIVE, ανέφερε πως, η άτυχη γυναίκα, ήταν μητρέρα τριών παιδιών, είχε χωρίσει και είχε πάει να μείνει με έναν άλλον από τους αδελφούς της.

«Τον παράτησε και πήρε άλλον άνδρα. Με τον πρώην σύζυγό της είχε προβλήματα. Ερχόταν την απειλούσε συνέχεια ο πρώην άνδρας αλλά η Αστυνομία των Τρικάλων τον έπιανε συνέχεια και τον τιμωρούσε. Με μαχαίρια ερχόταν εδώ και τον παραδίδαμε στην Αστυνομία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της κοινότητας Νέας Μαδύτου, Επαμεινώνδας Όχονος, ανέφερε πως, «η Νέα Μάδυτος είναι ένα προσφυγικό χωριό, που κατοικείται από φιλήσυχους ανθρώπους. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν συμβεί ξανά τέτοια περιστατικά. Πριν από δύο χρόνια εγκαταστάθηκαν στο χωρίο δύο οικογένειες Ρομά. Σήμερα το πρωί ενημερώθηκα, πως μια γυναίκα δέχτηκε τρεις σφαίρες, μέσα σε ζαχαροπλαστείο, από άλλη γυναίκα. Η αιματηρή συμπλοκή, φέρεται να έγινε για έναν άνδρα ο οποίος, πιθανότατα σχετίζεται και με τις δύο γυναίκες. Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία».

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της πριν από λίγα λεπτά, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της», ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ