ΚΙΝΑΛ – Ανδρουλάκης: Νέος επικεφαλής της ΚΟ ο Μιχάλης Κατρίνης


Τον βουλευτή Ηλείας, Μιχάλη Κατρίνη επέλεξε ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης για κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κινηματος Αλλαγής.

Πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος παραμένει ο Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ δεύτερη θα είναι η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Για τις θέσεις του προέδρου και των γραμματέων θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία, ενώ οι εκπρόσωποι ορίζονται από τον κ. Ανδρουλάκη.

Ο κ. Ανδρουλάκης απηύθυνε το απόγευμα της Τρίτης (14/12) την πρώτη του δημόσια ομιλία ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής.

Και αυτό γιατί συνεδριάζει στη Βουλή η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος με στόχο να κατανεμηθούν οι νέοι ρόλοι και να διευκρινιστεί το πώς θα οργανωθεί το κόμμα, καθώς ο κ. Ανδρουλάκης είναι εξωκοινοβουλευτικός πρόεδρος κόμματος και θα παραμείνει ευρωβουλευτής.

Μήνυμα ενότητας από Ανδρουλάκη – Ο Μιχάλης Κατρίνης ο νέος πρόεδρος της Κοινοβουλευτική Ομάδα

Την υπόσχεση πως θα τιμήσει τους 270.000 πολίτες που έσπευσαν να λάβουν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, καθιστώντας την παράταξη ξανά πρωταγωνίστρια και ωφέλιμη για τον τόπο, έδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην πρώτη του ομιλία ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

«Πήρα ξεκάθαρη εντολή για αλλαγή να προχωρήσουμε ενωμένοι. Δεν υπάρχουν πλέον νικητές και ηττημένοι. Ολοι μαζί έχουμε ένα κοινό στόχο να ξανακάνουμε την παράταξη μεγάλη» επανέλαβε ο Ν. Ανδρουλάκης, μιλώντας στους βουλευτές του. «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Σας θεωρώ όλους συνεργάτες», τόνισε ο Νίκος Αδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής μίλησε για την άμεση ανάγκη αναδιοργάνωσης του κόμματος, έτσι ώστε να υπάρχουν κομματικές οργανώσεις που θα δουλεύουν σε κάθε χωριό και πόλη της χώρα, σε συνεργασία με τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις και τα επιμελητήρια, έτσι ώστε να υπάρχει αδιάκοπη επικοινωνία με τους πολίτες.

«Θα δημιουργήσουμε ένα κόμμα ανοικτό, σύγχρονο, μακριά από πελατειακές νοοτροπίες. Αυτή η προσπάθεια θα φέρει ισχυρά ψηφοδέλτια, ώστε να δώσουμε τη μάχη των επόμενων εκλογών. Να ανανεωθούμε, να διατηρήσουμε την πολιτική μας αυτονομία. Οφείλουμε αυτή την εντολή να τη σεβαστούμε όλοι μας. Και πρώτος απ’ όλους εγώ. Είναι ανάγκη να κινηθούμε χωρίς στεγανά», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πρότεινε για την δουλειά της Κοινοβουλευτικής Ομάδας:

  • Επικεφαλής της ΚΟ τον Μιχάλη Κατρίνη.
  • Πρώτο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον Κώστα Σκανδαλίδη.
  • Δεύτερη κοινοβουλευτική εκπρόσωπο τη Νάντια Γιαννακοπούλου.
  • Γραμματέα της ΚΟ την Ευαγγελία Λιακούλη.
  • Αναπληρωτή γραμματέα της ΚΟ τον Γιώργο Αρβανιτίδη.

Πάντως, έδωσε ένα σαφές στίγμα ενότητας και ανανέωσης, καθώς στο νέο «οργανόγραμμα» της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αξιοποίησε και πρόσωπα που δεν είχαν στηρίξει την υποψηφιότητα του, όπως τη Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία είχε στηρίξει τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Γιώργο Αρβανιτίδη, που είχε υποστηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ