Κατερίνα Γερονικολού: «Τα προσωπικά μου θα τα πω με την κολλητή μου»

Η Κατερίνα Γερονικολού δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, αφού αυτό είναι κάτι που δεν αφορά τον κόσμο, όπως υποστηρίζει η ίδια. 

Η ηθοποιός αυτά τα θέματα θέλει να τα συζητάει μόνο με τα δικά της πρόσωπα. 

Ντόρος γίνεται αυτόν τον καιρό και για τα προσωπικά σου, για τη σχέση σου με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Όταν είσαι καλά στα προσωπικά σου, αυτό είναι στοιχείο που βοηθάει στα επαγγελματικά σου;

«Στην  πραγματικότητα, δεν μπορείς να στηριχθείς ποτέ στα προσωπικά σου, μου βγάζει μια παλαιάς κοπής νοοτροπία. Οι καριέρες χτίζονται με σταθερά βήματα στα επαγγελματικά. Ο ντόρος που λες για μένα είναι σύμπτωμα έλλειψης δείγματος γραφής στα επαγγελματικά. Το ότι αυτό έχει συγχρονιστεί είναι τυχαίο»

Προσπαθείς να αφήνεις τα προσωπικά σου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

«Τα προσωπικά του κάποιος δεν θέλει να τα πει με τον καθένα, εγώ θα τα πω με την κολλητή μου και με δικούς μου ανθρώπους. Είμαι μια χαρά, πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου»

Φροντίζεις να μη δίνεις λαβές, ώστε να μη γράφονται διάφορα για την προσωπική σου ζωή;

«Είμαι ο εαυτός μου. Αν αυτό βγάζει ότι είμαι προσεκτική ώστε να μη δίνω λαβές… δεν κάνω κάτι που δεν θέλω να κάνω. Κάνω αυτό   που   μου   βγαίνει, δεν καταπιέζομαι στο να κρύψω πράγματα και ζω κανονικά τη ζωή μου» εξήγησε στο Λοιπόν

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here