Τραγωδία δίχως τέλος στην Αυστραλία – Τέσσερα νεκρά παιδιά σε σχολική γιορτή


Αυστραλία: Τέσσερα ακόμα παιδιά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τέσσερα παιδιά έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους και άλλα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην Τασμανία μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα κατα τη διάρκεια σχολικής γιορτής σε δημοτικό σχολείο.

Την ώρα που τα παιδιά διασκέδαζαν αμέριμνα σε μία φουσκωτή εγκατάσταση-κάστρο που είχε ενοικιαστεί για τη γιορτή, ένας ισχυρός άνεμος ξαφνικά το σήκωσε σε ύψος 10 μέτρων για να καταλήξει τελικά σε ένα δένδρο, δυστυχώς μαζί με τα παιδιά που δεν είχαν κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Ο αστυνομικός διοικητής Debbie Williams μιλώντας στο σχολείο τόνισε πως είναι στην τραγική θέση να επιβεβαιώσει πως δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους στο δημοτικό σχολείο Hillcrest της Τασμανίας.

Υποστηρικτικοί σύμβουλοι και ψυχολόγοι ανέλαβαν τη στήριξη των οικογενειών των θυμάτων ενώ στο σημείο, αμέσως μετά το δυστύχημα ξεκίνησε επείγουσα επιχείρηση αεροδιακομιδής των θυμάτων σε νοσοκομεία.

Ακόμη και οι αστυνομικοί και οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών λύγισαν μπροστά στις εικόνες που αντίκρισαν στο σημείο με τα νεκρά παιδιά όσο και τα τραυματισμένα να κείτονται στο έδαφος γύρω από το δένδρο όπου κατέληξε το φουσκωτό κάστρο.

Οι Αρχές της Τασμανίας αναμένεται να δώσουν αργότερα έκτακτη συνέντευξη Tύπου καθώς όπως τονίζουν δεν δύνανται να δώσουν ακόμη περισσότερα στοιχεία έως ότου διασφαλιστεί η ιδιωτική προστασία των οικογενειών των θυμάτων.

Πηγή: ertnews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ