Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα


Όπως κάθε χρόνο, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) φοράει τα γιορτινά του και προετοιμάζεται να υποδεχθεί το κοινό για την αλλαγή του χρόνου.

Το πρόγραμμα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς ξεκινά στις 22.00 με ένα DJ set στην Αγορά από τον BNC (Bruises N Cuts). Ο χρόνος αλλάζει με ένα θεαματικό σόου πυροτεχνημάτων που θα φωτίσει τον αττικό ουρανό, ενώ τα πρώτα λεπτά του νέου έτους δίνεται το σήμα εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το καθιερωμένο πλέον «SNF RUN: 2022 FIRST RUN» του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Αμέσως μετά, η δράση μεταφέρεται και πάλι στην Αγορά με ένα μοναδικό υπαίθριο πάρτι με την DJ Queen Bee από την κολλεκτίβα Bristol Hi-Fi. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τις εντυπωσιακές χορογραφίες των Σιντριβανιών στο Κανάλι. Οικοδέσποινα της γιορτής είναι η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη.

3340976.jpg
Ο χρόνος αλλάζει με ένα θεαματικό show πυροτεχνημάτωνΙΝΤΙΜΕ

Παράλληλα, το Παγοδρόμιο και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος παραμένουν ανοιχτά, μόνο για αυτήν τη βραδιά, μέχρι τις 2 το πρωί, για όσους θέλουν να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά κάνοντας φιγούρες στον πάγο, ή παίζοντας με τις τέσσερις εντυπωσιακές φωτεινές εγκαταστάσεις.

Το εορταστικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ θα μεταδοθεί ζωντανά από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 αλλά και τον ιστότοπο snfcc.org. Στο πρόγραμμα για τους τηλεθεατές της ΕΡΤ2, συμμετέχει και η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) με μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα από παραστάσεις όπερας και χορού.

3341405.jpg
Το εορταστικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ θα μεταδοθεί ζωντανά από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.INTIME

Η ΕΛΣ παρουσιάζει, από το πλούσιο αρχείο της GNO TV, άριες από τη «Μαντάμα Μπαττερφλάι» του Τζάκομο Πουτσίνι, τον «Ντον Τζοβάννι» και τους «Γάμους του Φίγκαρο» του Β. Α. Μότσαρτ, τον «Αντρέα Σενιέ» του Ουμπέρτο Τζορντάνο, την «Κάρμεν» του Ζωρζ Μπιζέ, μια χορογραφία από τους «Ελληνικούς χορούς» του Νίκου Σκαλκώτα, αλλά και μια ιδιαίτερη χορογραφία πάνω στον Γ. Σ. Μπαχ. Συμμετέχουν σπουδαίοι ερμηνευτές διεθνούς ακτινοβολίας, η Ορχήστρα, η Χορωδία, το Μπαλέτο και η Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Μετά την αλλαγή του χρόνου, η μετάδοση θα συνεχιστεί με τη μαγνητοσκοπημένη συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, υπό τη διεύθυνση του πολυβραβευμένου μαέστρου Γιώργου Πέτρου, που θα παρουσιάσει υπέροχες μουσικές της αυτοκρατορικής Βιέννης.

3354665.jpg
Το Παγοδρόμιο και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος παραμένουν ανοιχτάINTIME

Όλες οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: snfcc.org/Xmas και στις σελίδες στα social media @SNFCC.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ