Ιαπωνία: Νεκρή διάσημη ηθοποιός – Ήταν μόλις 35 ετών


Η ηθοποιός και μουσικός Kanda Sayaka πέθανε το βράδυ του Σαββάτου στο Sapporo της Ιαπωνίας σε ηλικία 35 ετών

Ο ξαφνικός θάνατός της επιβεβαιώθηκε από το πρακτορείο της και τον επίσημο ιστότοπο της. Η Kanda, βρέθηκε περίπου στις 13:00 το Σάββατο σε υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.

Η νομαρχιακή Αστυνομία του Χοκκάιντο ερευνά την υπόθεση ως πιθανή αυτοκτονία, ωστόσο δεν έχουν αποκλειστεί άλλα ενδεχόμενα, μεταδίδουν οι Japan Times. Η Kanda, κόρη του ηθοποιού Masaki Kanda και της τραγουδίστριας Seiko Matsuda, μπήκε στη show business το 2001. Ήταν γνωστή για την ερμηνεία της ως Anna στην ιαπωνική μεταγλωττισμένη έκδοση της ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney “Frozen”.

Η Kanda παντρεύτηκε το 2017 αλλά χώρισε δύο χρόνια αργότερα. Το Σάββατο, επρόκειτο να ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ Ωραία μου Κυρία στο Σαππόρο ωστόσο, δεν εμφανίστηκε εγκαίρως για την παράσταση.

Το γραφείο που την εκπροσωπούσε ανέφερε σε ανάρτηση που έκανε στην ιστοσελίδα του πως οι εργαζόμενοι εκεί δεν έχουν ακόμη δεχθεί τον θάνατο της Kanda.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ