Survivor παίχτες: Γνωρίστε όλους τους Μαχητές-Διάσημους


Surviror παίχτες: Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει με παρουσιαστή, τον Γιώργο Λιανό την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης.

Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους.

Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα.

Το SURVIVOR δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Διάσημοι και μαχητές θα αγωνιστούν μέχρι τέλους, για το μεγάλο αυτό έπαθλο και τον τίτλο του Έλληνα Survivor!

Οι μαχητές βρίσκονται στο νησί βρίσκονται πλέον και ετοιμάζονται για την πρώτη τους μονομαχία με τους Διάσημους.

Μην ξεχνάμε πως η μεγάλη πρεμιέρα του παιχνιδιού, αυτή αναμένεται με μεγάλη αγωνία να γίνει στις 26 Δεκεμβρίου στις 21:00!

Αλλά ας κάνουμε την πρώτη γνωριμία με την παίχτες που αποτελούν την ομάδα των μαχητών και θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.

Surviror παίχτες: Γνωρίστε τους Μαχητές του φετινού Survivor στο βίντεο που ακολουθεί:

Τα έπαθλα όμως στους στίβους μάχης δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ομάδα των Διασήμων. Ας τους γνωρίσουμε καθώς και αυτοί έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο.

Surviror παίχτες: Γνωρίστε τα μέλη της ομάδας των Διασήμων του φετινού Survivor στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ