Λαύριο: Καταγγελία νεαρού επιχειρηματία για αρπαγή και ληστεία


Σύμφωνα με την καταγγελία του επιχειρηματία τρεις άγνωστοι τον άρπαξαν και τον ανάγκασαν να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι του αλλά και ένα ρολόι μάρκας Rolex

Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησε τα ξημερώματα της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου ένας 24χρονος επιχειρηματίας που διατηρεί βιοτεχνία ενδυμάτων στα νότια προάστια.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής όταν ο 24χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, στο Λαύριο και μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητό του ήρθε αντιμέτωπος με τρεις αγνώστους που του είχαν στήσει καρτέρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας ο άνδρας στην αστυνομία, οι τρεις άγνωστοι τον άρπαξαν και τον έβαλαν μέσα σε ένα άλλο αυτοκίνητο, αναγκάζοντάς τον να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι του αλλά και ένα ρολόι μάρκας Rolex.

Ωστόσο αυτά δεν ικανοποίησαν τους ληστές, που ζήτησαν περισσότερα από τον 24χρονο. Εκείνος τους είπε ότι θα τους έδινε κι άλλα λεφτά αλλά έπρεπε να ανέβει στο σπίτι του, αφού είχε κι άλλα μετρητά.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, ο 24χρονος έπεισε τους δράστες να τον αφήσουν να ανέβει μόνος του στο σπίτι για να τους φέρει τα χρήματα και μόλις επέστρεψε με τα λεφτά, οι τρεις ληστές τα πήραν και εξαφανίστηκαν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ