Πανεπιστήμια Ουάσιγκτον DC: Θα μεταφέρουν προσωρινά τα μαθήματα στο Διαδίκτυο λόγω του κύματος όμικρον

Πανεπιστήμια Ουάσιγκτον DC: Καθώς οι παραλλαγές όμικρον και δέλτα του κορωνοϊού συνεχίζουν να μολύνουν ανθρώπους σε όλες τις ΗΠΑ, δύο πανεπιστήμια στην πρωτεύουσα της χώρας ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι ορισμένα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν ουσιαστικά στην αρχή του εαρινού εξαμήνου του 2022. Οι ηγέτες του Αμερικανικού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Τζορτζτάουν, που βρίσκονται και τα δύο στην Ουάσιγκτον, έγραψαν επιστολές στις κοινότητές τους, αναφέροντας το κύμα όμικρον ως τον λόγο για τις αποφάσεις τους.

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο είπε ότι θα μεταφέρει προσωρινά τα μαθήματα στο Διαδίκτυο από τις 10 έως τις 30 Ιανουαρίου, με την προσωπική διδασκαλία να συνεχίζεται την επόμενη μέρα.

Θα διερευνήσει επίσης πιθανές ρυθμίσεις για ορισμένα εργαστήρια επιστήμης και μαθήματα τεχνών με «μοναδικές απαιτήσεις σε πρόσωπο».

Σε όλους τους φοιτητές, τους διδάσκοντες και το προσωπικό “συνιστάται ανεπιφύλακτα” να κάνουν ένα τεστ COVID-19 – είτε PCR είτε αντιγόνο – πριν επιστρέψουν στην πανεπιστημιούπολη και όλοι πρέπει να κάνουν εξετάσεις εντός 48 ωρών από την παραμονή τους στην πανεπιστημιούπολη. «Πρόσθετες απαιτήσεις δοκιμών θα τεθούν σε ισχύ τον Ιανουάριο για τα εμβολιασμένα μέλη της κοινότητας και τα μη εμβολιασμένα άτομα με εγκεκριμένες εξαιρέσεις θα πρέπει να κάνουν εξετάσεις δύο φορές την εβδομάδα», έγραψαν οι ηγέτες του σχολείου. “Ορισμένοι πληθυσμοί μπορεί επίσης να έχουν πρόσθετες απαιτήσεις δοκιμών που βασίζονται σε συγκεκριμένες δραστηριότητες ή κίνδυνο.

Εάν βγείτε θετικός, θα σας ζητηθεί να απομονωθείτε για πέντε ημέρες. Ακολουθούμε τα ενημερωμένα πρωτόκολλα απομόνωσης του CDC, αλλά θα απαιτήσουμε επίσης ένα αρνητικό τεστ για να βγείτε από την απομόνωση .”

Οι δοκιμές στην πανεπιστημιούπολη θα συνεχιστούν στις 3 Ιανουαρίου και οι υπηρεσίες φαγητού στο Πανεπιστήμιο American θα τροποποιηθούν, με διαθέσιμες επιλογές λήψης φαγητού.

Οι εκδηλώσεις στην πανεπιστημιούπολη θα είναι διαδικτυακές και δεν επιτρέπονται επισκέπτες ή επισκέπτες της πανεπιστημιούπολης για τον μήνα Ιανουάριο.

Η απαίτηση μάσκας παραμένει σε ισχύ για όλα τα κτίρια της πανεπιστημιούπολης και οι ενισχυτές εξακολουθούν να απαιτούνται για όλα τα επιλέξιμα μέλη της κοινότητας έως τις 10 Φεβρουαρίου. «Ενώ προσπαθούσαμε να αποφύγουμε μια άλλη μετάβαση σε διαδικτυακά μαθήματα, δεν πρόκειται για επιστροφή στην κατάσταση που αντιμετωπίσαμε την άνοιξη του 2020», δήλωσε το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο. “Αντιθέτως, είναι μια βραχυπρόθεσμη, συνετή προσέγγιση της τρέχουσας κατάστασης και των παραγόντων κινδύνου.

Αυτά τα μέτρα θα βοηθήσουν να διατηρήσουμε την κοινότητά μας ασφαλή, θα παρέχουν χρόνο για να κάνουμε τυχόν πρόσθετες προσαρμογές που απαιτούνται για να μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να ζούμε, να μαθαίνουμε και να εργαζόμαστε με τη συνεχιζόμενη εξάπλωση του ιού και υποστήριξη προσωπικών μαθημάτων και δραστηριοτήτων για το υπόλοιπο εαρινό εξάμηνο. Εργαζόμαστε επίσης για να βοηθήσουμε τα μέλη της κοινότητάς μας καθώς η αύξηση των κρουσμάτων επηρεάζει άλλα μέρη της ζωής μας, από την οικογενειακή υγεία μέχρι τα σχολεία K-12 .”

Ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Georgetown John J. DeGioia έγραψε ότι η προσαρμοσμένη προσέγγιση του σχολείου θα περιλαμβάνει επίσης εικονική διδασκαλία έως τις 30 Ιανουαρίου, με τα προσωπικά μαθήματα να ξεκινούν ξανά τη Δευτέρα. Ουάσιγκτον, DC, ΗΠΑ – 9 Απριλίου 2012. Αίθουσα Healy με το άγαλμα του ιδρυτή του Πανεπιστημίου Georgetown John Carroll μπροστά και μερικούς ανθρώπους να περπατούν στο βάθος.

Το Πανεπιστήμιο Georgetown είναι ένα κορυφαίο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Βρίσκεται στην ιστορική συνοικία Georgetown στη βορειοδυτική Ουάσιγκτον, D.C. στις ΗΠΑ

Λόγω αυτής της αλλαγής, οι φοιτητές μπορούν είτε να μετακομίσουν σε κατοικίες εντός της πανεπιστημιούπολης από τις 11 Ιανουαρίου ή αργότερα μέσα στον μήνα.

Οι προσωπικές συγκεντρώσεις στην πανεπιστημιούπολη θα είναι περιορισμένες, με τις εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται εικονικά ή σε εξωτερικούς χώρους και οι “δοκιμές αφίξεων” θα είναι απαίτηση για όλους τους φοιτητές, τους διδάσκοντες και το προσωπικό.

Μια ομάδα τυχαία επιλεγμένων πλήρως εμβολιασμένων φοιτητών, καθηγητών και μελών του προσωπικού δοκιμάζεται κάθε εβδομάδα στο Georgetown και το σχολείο έχει συγκεκριμένα πρωτόκολλα δοκιμών για μαθητές που παρέμειναν στην περιοχή κατά τη διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος σε σύγκριση με όσους ταξιδεύουν εκτός περιοχής.

Ο DeGioia είπε ότι οι «ενημερώσεις» στο πλαίσιο δημόσιας υγείας του Τζορτζτάουν «διαμορφώθηκαν από» τις συστάσεις του Διευθυντή Δημόσιας Υγείας Δρ. Ranit Mishori, πέρα ​​από τις οδηγίες από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και το Υπουργείο Υγείας της D.C. «Εκτιμώ βαθύτατα τη δέσμευση κάθε μέλους της κοινότητάς μας καθώς συνεχίζουμε να πλοηγούμαστε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, μαζί, ως πανεπιστήμιο», κατέληξε.

Πολλά κορυφαία κολέγια και πανεπιστήμια έχουν λάβει παρόμοιες αποφάσεις τις τελευταίες εβδομάδες, όπως το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το Πανεπιστήμιο Κορνέλ, το Πανεπιστήμιο Πρίνστον και το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here