Γιαννιτσά: Γυναίκα εισέβαλε στο νοσοκομείο που ήταν η μητέρα της και χτύπησε νοσηλεύτρια

Η γυναίκα -χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό- εισέβαλε στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Γιαννιτσών και επιτέθηκε σε μία νοσηλεύτρια

Οργή προκαλεί το περιστατικό που συνέβη στο νοσοκομείο Γιαννιτσών στις 21 Δεκεμβρίου και έγινε γνωστό έπειτα από σχετική αναφορά της ΠΟΕΔΗΝ προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Κόρη ασθενούς, χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο προστασίας, εισέβαλε στο νοσοκομείο και ήρθε στα χέρια με μια νοσηλεύτρια. Ειδικότερα, η γυναίκα – χωρίς μάσκα και χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό – εισέβαλε στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου και όταν οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να τη σταματήσουν, εκείνη αντέδρασε έντονα και επιτέθηκε σε μία νοσηλεύτρια. Το περιστατικό έγινε ενώπιον δύο γιατρών και μίας νοσηλεύτριας με το προσωπικό να καλεί την Αστυνομία.

Τελικά η γυναίκα αποχώρησε με απειλές και φωνές όμως λίγες ώρες αργότερα έστειλε απειλητικό μήνυμα στη νοσηλεύτρια, μέσω του Facebook. Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα και της έγινε σύσταση.

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους, τονίζουν ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και πως συχνά συναντούν παρόμοιες συμπεριφορές στην εργασία τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here