Μέσω live η απάντηση του Σεμέδο: Είναι όλα ψέματα – Ανασκεύασε η σύντροφός του


Κατά τη διάρκειά της ζωντανής μετάδοσης ο Ρούμπεν Σεμέδο ανέφερε ότι όλα είναι ψέματα

Live στο Instagram έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο για να δείξει ότι βρίσκεται στο σπίτι του μαζί με τη σύντροφό του και να αποδείξει ότι όλα όσα κυκλοφόρησαν είναι ψέματα.

Κατά τη διάρκειά της ζωντανής μετάδοσης ο ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι όλα είναι ψέματα, ενώ βρισκόταν μαζί με την σύντροφό του. «Υπήρξαν κάποιες ειδήσεις ότι συνελήφθη. Κάνω αυτό το βίντεο για να δείξω ότι είμαι στο σπίτι μου και να το δουν οι άνθρωποί μου. Είναι η πρώτη φορά που κάνω LIVE και δεν ξέρω πως λειτουργεί.

Είναι fake news όσα λένε για εμένα και τη σχέση μου με την σύντροφο μου. Όπως έγραψα και πριν είναι όλα ψέματα. Όπως βλέπετε είμαστε εδώ μαζί και παίζουμε UNO. Για όσους με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Αλλά αναγκάζομαι γιατί λέγονται συνέχεια ψέματα και κανείς δεν με ρώτησε τι συνέβη. Αυτό ήθελα να δείξω, θα τα πούμε σύντομα» είπε μεταξύ άλλων.

Νωρίτερα η σύντροφος του Σεμέδο που τον κατήγγειλε, ανασκεύασε και άρχισε να κάνει λόγο για μια «απλή σκηνή ζηλοτυπίας». Έτσι ο Πορτογάλος αφέθηκε ελεύθερος.

Το μεσημέρι της Τρίτης, οπότε και δημοσιοποιήθηκε το συμβάν, ο ποδοσφαιριστής με ανάρτησή του στο Instagram έγραψε «όχι άλλα ψέματα», ανεβάζοντας story με το οποίο ήθελε να δείξει ότι βρίσκεται στο σπίτι του κι όχι σε κάποιο αστυνομικό τμήμα, βλέποντας μια ταινία. Λίγη ώρα αργότερα, ανέβασε και νέο story γράφοντας «ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Όχι άλλα ψέματα, τα λέμε σε λίγα λεπτά».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ