Άγριο έγκλημα στις ΗΠΑ: Ζευγάρι δολοφόνησε γυναίκα και έκανε σεξ στο κρεβάτι της


Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ένα άγριο έγκλημα στην Οκλαχομα με θύμα μια 29χρονη.

Δυο άτομα κατηγορούνται για την δολοφονία μιας 29χρονη γυναίκας στην Οκλαχόμα, την οποία αφού σκότωσαν με ένα σίδερο, στη συνέχεια έκαναν σεξ στο κρεβάτι της!

Η Brinlee Denison και ο Nicholas Johnson, 25 και 28 ετών, κατηγορούνται για την δολοφονία της Sarah Maguire στο σπίτι της στην Οκλαχόμα, ενώ με το θύμα φέρεται πως διατηρούσε σχέση ο 28χρονος!

Ο Johnson

Το σαταντικό ζευγάρι εισέβαλε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, όπως αναφέρει το KNWA και στη συνέχεια χτύπησε με ένα σίδερο την Maguire μέχρι θανάτου.

Όμω οι αρρωστημένες ορέξεις του ζευγαριού δεν σταμάτησαν εκεί καθώς άφησαν την γυναίκα να ψυχορραγεί και έκαναν σεξ στο κρεβάτι της!

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά τη δολοφονία, το ζευγάρι πήρε το όχημα και τις πιστωτικές κάρτες του θύματος, κάτι το οποίο βοήθησε την αστυνομία να φτάσει άμεσα στα ίχνη τους στην πόλη Whataburger.

Το θύμα της επίθεσης

Μάλιστα, ο Johnson κατά τη σύλληψή του, είπε στους αστυνομικούς πως η ιδέα να κάνουν σεξ ήταν της Denison ενώ «μπορούσα να ακούσω το θύμα να βογγάει στο δίπλα δωμάτιο ενώ εμείς κάναμε σεξ»…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ