Survivor 18/1: Έπαθλο επικοινωνίας και ο Βαλάντης στο στόχαστρο όλων [trailer]


Ένα ακόμη επεισόδιο του reality επιβίωσης Survivor προβάλλεται απόψε από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΣΚΑΪ στις 21:00 μ.μ., έπειτα από ένα εξίσου συναρπαστικό συμβούλιο του νησιού.

Εκεί και πάλι ο Βαλάντης βρέθηκε στο στόχαστρο των υπολοίπων συμπαικτών, ενώ τα πράγματα δεν φαίνονται να βελτιώνονται για τους Διάσημους. Ο Βαλάντης έχει απομονωθεί από την υπόλοιπη παρέα και αυτό είναι κάτι που δεν διορθώνεται πλέον.

Παράλληλα, σήμερα έχουμε έπαθλο επικοινωνίας. Αυτό σημαίνει πως η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να δει και να διαβάσει μηνύματα και φωτογραφίες από φίλους και από τους συντρόφους τους. Ένα μεγάλο δέλεαρ για όλους!

Survivor 18/1: Τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο;

Απόψε στο reality επιβίωσης θα δούμε έναν συναρπαστικό στίβο μάχης με έπαθλο επικοινωνίας. Η νικήτρια ομάδα θα αποκτήσει επαφή με τους δικούς της ανθρώπους, αφού θα μπορέσουν όλοι οι παίκτες να απολαύσουν φωτογραφίες και μηνύματα ενώ τρώνε στους αναπαυτικούς καναπέδες. Ειδικά για τον Βαλάντη αυτή η επαφή πρόκειται να είναι βάλσαμο. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, όπως τολμά και  παραδέχεται και ο ίδιος. Θα καταφέρουν οι Διάσημοι να κερδίσουν στο αποψινό αγώνισμα ή όχι;

Έπειτα έχουμε ένα ακόμη ανατρεπτικό συμβούλιο του νησιού. Όπως έχει γίνει αντιληπτό, ο αποδιοπομπαίος τράγος για την ομάδα των Διασήμων είναι ο Βαλάντης. Όμως σε αυτό το συμβούλιο θα αποκαλυφθούν πράγματα και για το ειδύλλιο μεταξύ Μυριέλλας και Γιώργου. Αυτό που ξεκίνησε “αθώς” και όμορφα τώρα φαντάζει “σκοτεινό” και οι δύο νέοι δείχνουν να μην έχουν πια τις καλύτερες σχέσεις. Είναι να απορεί κανείς εάν όντως τις είχαν από την αρχή ή αν όλο αυτό ήταν ένα τέχνασμα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ