Ηχητικό ντοκουμέντο: Πιστολέρο δήθεν “ΟΥΚας” και “αστυνομικός” από το Γαλάτσι εκβιάζει 16χρονη


Ισχυρίζεται ότι έχει πατέρα εισαγγελέα, ότι είναι πρώην ΟΥΚας και αστυνομικός

Με αυτόν τον τρόπο προσεγγίζει νεαρά ανήλικα κορίτσια μέσω των social media και ζητάει αφού κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, να του στείλουν ημίγυμνες φωτογραφίες. Αν κάνουν το λάθος και ενδώσουν, ο πιστολέρο του Γαλατσίου, δεν σταματάει εκεί. Ζητάει ακόμα περισσότερα, ενώ δε διστάζει να απειλεί με μηνύματα που έχουν πολύ ενδιαφέρον για τις Εισαγγελικές Αρχές.

Το θέμα ανέδειξε ο αστυνομικός Βαγγέλης Μπαταρλής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Μια ανυποψίαστη 16χρονη από περιοχή της Μαγνησίας, έκανε το λάθος να αποδεχθεί το αίτημα φιλίας του Β.Ν. και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ο γολγοθάς της.

Ενώ μιλούσαν φιλικά μέσω της εφαρμογής στα social media, ο Β.Ν. ζήτησε να του στείλει μια πιο πιπεράτη φωτογραφία. Η 16χρονη την έστειλε και από εκείνη την ώρα άρχισαν οι απειλές. Απειλές που σας παρουσιάζουμε στο ηχητικό πιο κάτω με τη φωνή του δράστη.

Η 16χρονη άρχισε να δέχεται πιεστικά μηνύματα για να στείλει ακόμα περισσότερο υλικό, ακόμα και να συναντήσει τον Β.Ν. Πράγμα που δεν ήθελε μιας και κατάλαβε έστω και καθυστερημένα ότι πρόκειται για επικίνδυνο άτομο.

Τα όσα συνέβησαν, η 16χρονη τα εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της. Άμεσα ο πατέρας της μετέβη στην οικεία Ασφάλεια της περιοχής του, χωρίς να βρει καμία άκρη, όπως δήλωσε στο διευθυντή του Policenews.

H 16χρονη συνέχισε να δέχεται απειλές, ενώ βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το γεγονός που ανέδειξε προς τιμήν του ο αστυνομικός Βαγγέλης Μπαταρλής, μας κινητοποίησε. Ελπίζουμε να κινητοποιηθεί άμεσα και η Εισαγγελική Αρχή, διότι διαπιστώνουμε πως πρόκειται για ένα άκρως επικίνδυνο άτομο, που δεν διστάζει να επιδεικνύει όπλο μέσω των social media, κραδαίνοντάς το όλο νόημα, θέλοντας να στείλει κάποιο “μήνυμα” σε άγνωστο αποδέκτη.

Ακούστε το ανατριχιαστικό ντοκουμέντο μαζί με το βίντεο όπου κρατάει ένα όπλο:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ