Τρόμος στη Συγγρού: Συγκλονιστικά βίντεο, λίγα δευτερόλεπτα μετά την ισχυρή έκρηξη


Ένας τραυματίας, από την έκρηξη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Λαϊκό» Νοσοκομείο. Πρόκειται για έναν 78χρονο που φέρει εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα. Εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο

Ολοένα και περισσότερο υλικό από την έκρηξη που συγκλόνισε το κέντρο της Αθήνας, τα ξημερώματα της Τετάρτης, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στα βίντεο καταγράφονται τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την ισχυρή έκρηξη που προήλθε από διαρροή φυσικού αερίου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 78χρονου άνδρα, ο οποίος αυτή τη στιγμή χειρουργείται στο «Λαϊκό» Νοσοκομείπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη έγινε στον ημιώροφο του 6ώροφου κτηρίου, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που έχει κατοικία και προκλήθηκε είτε από το διαρροή υγραερίου, είτε φυσικού αερίου.

Αυτή τη στιγμή η Συγγρού παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, υπάρχει ένας βαριά τραυματίας, ο οποίος έχει μεταφέρθηκε στο «Λαϊκό» Νοσοκομείο. Ο άτυχος άνδρας είναι είναι 78 ετών και φέρει εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα. Εισήχθη επειγόντως σε χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου, με την επέμβαση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγές από την πυροσβεστική σημειώνουν ότι κατά τους χειμερινούς μήνες, επειδή είναι όλες οι πόρτες κλειστές, όταν υπάρχει διαρροή, δημιουργείται στο εσωτερικό ένα εκρηκτικό μείγμα, το οποίο μετατρέπει τα σπίτια σε… βόμβες με το άναμμα φωτιάς. Aυτοψία στο σημείο κάνουν αυτή τη στιγμή και οι πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας. «Από θαύμα δεν είχαμε πολλά θύματα», λένε.

Ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής θα μεταβούν στο σημείο για να ανακρίνουν τον 78χρονο, ο οποίος είναι και ο μόνος που ξέρει τι έγινε στο σημείο.

Έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας: Μαρτυρία οδηγού ταξί – «Από την αριστερή λωρίδα με πέταξε στη δεξιά»

Μια μαρτυρία που δείχνει πόσο δυνατή ήταν ή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Συγγρού, κατέγραψε η κάμερα, με οδηγό ταξί να βρίσκεται, ενώ ήταν εν κινήσει, από την αριστερή λωρίδα στη δεξιά!

«Κατάλαβα πως ήταν έκρηξη αλλά όχι από πού ήρθε και τι συνέβη, ούτε αν ήταν από αυτοκίνητο. Η επιβάτης είναι καλά στην υγεία της. Κατέβαινα τη Συγγρού από την αριστερή πλευρά και βρέθηκα στη δεξιά», ανέφερε ο οδηγός του ταξί.

Δείτε το video:

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ