Survivor 01/03: Τριγμοί και στους Μαχητές μετά την δεύτερη ασυλία [trailer]


Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας είχε ως νικητές τους Διάσημους, γεγονός που έφερε τα πάνω κάτω και στην ομάδα των Μαχητών.

Σε έναν συναρπαστικό αγώνα όπου η ισορροπία και ο τελικός στόχος συνδυάζονταν αρμονικά, οι Κόκκινοι κατάφεραν να επικρατήσουν και να στείλουν στον αγώνα ατομικής ασυλίας τους Μαχητές.

Νικητής και πάλι ο Σάββας, ο οποίος παρέλαβε από τον Γιώργο Λιανό το περιδέραιο της ασυλίας και κλήθηκε να κατονομάσει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση από τους Μπλε. Έτσι ο καμβάς συμπληρώθηκε με τους: Βρισηίδα και Μυριέλλα από την ομάδα των Διασήμων, Σπύρο και Γιάννη από την ομάδα των Μαχητών. Τώρα είμαστε σε αναμονή για την συνέχεια, αφού αύριο θα αποκαλυφθεί ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor σε μια τόσο κρίσιμη καμπή του παιχνιδιού.

Survivor 01/03: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Απόψε έχουμε έπαθλο επικοινωνίας και οι δύο ομάδες θέλουν πάρα πολύ να έρθουν κοντά με τους δικούς τους ανθρώπους, μέσα από μηνύματα και ζεστές κουβέντες. Σε αυτό το έπαθλο οι Διάσημοι έχουν επικρατήσει κατά κράτος, ενώ οι Μαχητές δεν έχουν κερδίσει τη δυνατότητα να μεταφερθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο επικοινωνίας. Γι’ αυτό και όλοι τους είναι περισσότερο πεισμωμένοι για να τα καταφέρουν. Από την άλλη πλευρά, και οι Διάσημοι επιθυμούν να νιώσουν αυτή την οικειότητα και επομένως δεν θα παραδώσουν τα όπλα έτσι εύκολα.

Στο χτεσινό συμβούλιο του νησιού, οι Μαχητές αντιμετώπισαν και πάλι τις ρωγμές που προκλήθηκαν από τον Σπύρο Μαρτίκα και την υπόλοιπη ομάδα. Όμως σήμερα και ο Γιώργος Κατσαούνης έρχεται και πάλι στο στόχαστρο. Θα μπορέσουν να τα αφήσουν όλα αυτά στην άκρη και να διαγωνιστούν με μόνο τους στόχο το έπαθλο επικοινωνίας, που συνοδεύεται φυσικά από φαγητό; Μείνετε συντονισμένοι και απολαύστε ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ