Καραβάτου-Κατσούλης: «Τα παιδιά σε μαθαίνουν ότι υπάρχει ένα είδος αγάπης που δεν ήξερες»

06/12/2018 16:38

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μπορεί να δουλεύουν πολύ, αλλά είναι δίπλα στα παιδιά τους σε κάθε δραστηριότητά τους. 

Φροντίζουν να περνάνε χρόνο μαζί τους, να τα διαβάζουν και να παίζουν. 

Πώς είναι η καθημερινότητά σας μόλις σβήσουν τα φώτα; Πώς είναι ο Κρατερός και η Κατερίνα ως ζευγάρι;

«Είμαστε δυο τρελοί που τρέχουμε με μοιρασμένα καθήκοντα. Η Αέλια είναι 7 ετών και ο Αρίωνας 2.5. Πρόκειται για δυο υπέροχα παιδιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν υποχρεώσεις και ανάγκες» είπε η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης συνέχισε: «Σε αυτή την ηλικία η διαφορά τους είναι μεγάλη και η καθημερινότητά τους διαφορετική. Ο Αρίωνας δεν πηγαίνει ακόμη ούτε προνήπιο. Από την άλλη, η Αέλια είναι στη Δευτέρα δημοτικού και έχει πολύ περισσότερες δραστηριότητες».

«Διάβασμα, πάρτι, κοινωνική ζωή…. Είμαστε πάντα παρόντες στις δραστηριότητες των παιδιών μας» τόνισε η παρουσιάστρια.

Ποιος είναι πιο αυστηρός από τους δυο;

Κρατερός: «Εξαρτάται την περίσταση. Δεν πιστεύουμε στο μοντέλο που υπαγορεύει ότι κάποιος από τους δυο πρέπει να αναλάβει το ρόλο του αυστηρού. Έχουμε μια κοινή γραμμή όσον αφορά το μεγάλωμά τους. Ούτως ή άλλως, μοιραζόμαστε κοινή αίσθηση των πραγμάτων, κάτι που περνάει και στα παιδιά, που ξέρουν τα όριά τους. Βέβαια, ως παιδιά, θα τσεκάρουν τις αντοχές μας, αλλά όλα αυτά βρίσκονται μέσα στις διαδικασίες και στο πλαίσιο της ανατροφής τους. Είναι λογικό».

Ο ερχομός των παιδιών στη ζωή σας τι σας δίδαξε ως ζευγάρι;

Κατερίνα: «Τα παιδιά σε μαθαίνουν ότι υπάρχει ένα είδος αγάπης που δεν ήξερες και βεβαίως ότι έχεις αντοχές που μέχρι τότε δεν φανταζόσουν πως διαθέτεις»

Κρατερός: «Τα παιδιά με διδάσκουν από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν. Κάθε μέρα με μαθαίνουν και κάτι. Είναι ευλογία. Όταν, πριν ακόμη γεννηθεί ο Αρίωνας, είχα θέατρο και τηλεόραση, μου κόστιζε ότι δεν έβλεπα έστω για ένα τέταρτο την Αέλια. Αν δεν βλέπω τα παιδιά μου δεν είμαι καλά. Γι’ αυτό και αποφάσισε φέτος να κάνω λιγότερα πράγματα απ’ ότι στο παρελθόν. Αν είσαι εκεί και παρών δίπλα τους, έχουν να σε μάθουν πολλά πράγματα, τα οποία θα σε εξελίξουν ως προσωπικότητα» εξήγησαν στο people.

Πηγή: www.gossip-tv.grΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης