Τι ζώδιο είμαι; Εσύ ξέρεις τις ημερομηνίες των ζωδίων; Αν όχι, καιρός να τις μάθεις


Τι ζώδιο είμαι; Εσύ ξέρεις τις ημερομηνίες των ζωδίων; Αν όχι, καιρός να τις μάθεις τι ζώδιο είσαι

Ζώδιο, Ημερομηνία γέννησης

Κριός (Aries), (21/3 – 20/4)

Ταύρος (Taurus), (21/4 – 20/5)

Δίδυμοι (Gemini), (21/5 – 21/6)

Καρκίνος (Cancer), (22/6 – 22/7)

Λέων (Leo), (23/7 – 22/8)

Παρθένος (Virgo), (23/8 – 22/9)

Ζυγός (Libra), (23/9 – 23/10)

Σκορπιός (Scorpio), (24/10 – 22/11)

Τοξότης (Sagittarius), (23/11 – 21/12)

Αιγόκερως (Capricorn), (22/12 – 20/1)

Υδροχόος (Aquarius), (21/1 – 19/2)

Ιχθύες (Pisces), (20/2 – 20/3)

Ζώδια και κάρμα: Η καρμική σου πορεία ανάλογα με τη γέννησή σου

Τα ζώδια δείχνουν το πεπρωμένο; Δες πού είναι το κάρμα σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης σου και μάθε τι λέει το κάρμα σου για σένα!

Γιατί τραβάω συνέχεια ανθρώπους που με ταλαιπωρούν; Γιατί βρίσκομαι συνεχώς στα ίδια αδιέξοδα; Όσο δεν αλλάζει ο τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς σου απέναντι στις καταστάσεις, τόσο αυτές επαναλαμβάνονται με άλλους κάθε φορά ανθρώπους μέχρι να ξεμπλοκάρεις και να αναθεωρήσεις τα πράγματα.

Ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός στο ωροσκόπιό μας δείχνουν την καρμική πορεία που θα διανύσουμε, πότε και πώς θα διεκπεραιώσουμε την αποστολή μας. Είναι ο κεντρικός σκοπός της ενσάρκωσής μας, η εξέλιξη μας σαν ψυχή και πνεύμα.

Τι είναι το κάρμα ή αλλιώς οι δεσμοί της Σελήνης;
Οι Δεσμοί της Σελήνης δεν είναι πλανήτες, είναι μαθηματικά σημεία. Είναι δύο σημεία στο διάστημα όπου η τροχιά της Σελήνης συναντά ή τέμνει την τροχιά της γης. Ο Βόρειος Δεσμός είναι το σημείο όπου η Σελήνη περνάει από το Νότιο και Βόρειο ημισφαίριο. Ο Νότιος Δεσμός βρίσκεται συμμετρικά στο απέναντι ζώδιο.

  • Ο Νότιος Δεσμός δείχνει αυτά που κουβαλάμε, από πού ερχόμαστε, τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχουμε αποκτήσει στις προηγούμενες ζωές μας, αυτά που πρέπει να κάνουμε για να προχωρήσουμε στο Βόρειο Δεσμό, στην εξέλιξη. Δείχνει τις συμπεριφορές και τις συνήθειες που είχαμε και που αν προσκολληθούμε σ΄αυτές δεν θα μπορέσουμε να εξελιχτούμε. Με άλλα λόγια είναι μια κληρονομιά, μια προίκα, ένα μπαούλο κλεισμένο χρόνια σε μια αποθήκη, γεμάτο συναισθήματα, αναμνήσεις, σκέψεις, πράξεις, ενέργειες. Σαν ένα κόσμημα της γιαγιάς που όταν το φοράμε, νιώθουμε κάτι απροσδιόριστο.

  • Ο Βόρειος Δεσμός αφορά την πορεία μας σ’ αυτή τη ζωή, τι πρέπει να κάνουμε για να αποφύγουμε δύσκολα καρμικά μαθήματα. Είναι το μέλλον μας, η προοπτική που έχουμε σε διάφορους τομείς και δηλώνει αυτά που πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε στην προσωπική μας ολοκλήρωση. Είναι το άγνωστο, το καινούργιο, ο φόβος, το μυστήριο που πρέπει να ανακαλύψουμε για να εξελιχτούμε.

Αν ο Ήλιος ενός ατόμου συμπίπτει με τους Δεσμούς Σελήνης ενός άλλου ατόμου, τότε η σχέση αυτή είναι καρμική και αναπόφευκτη, έρχεται για να σου δώσει ή για να πάρει μαθήματα ζωής.

Ποια είναι τα καρμικά πρόσωπα;
Καρμικά πρόσωπα δεν θεωρούνται μόνο αυτά που γνωρίζουμε ξαφνικά και για τα οποία νιώθουμε μια ανεξήγητη έλξη και οικειότητα όταν τα βλέπουμε. Καρμικά πρόσωπα είναι και άτομα που μας περιβάλλουν καθημερινά, γονείς, αδέρφια, συνάδελφοι, φίλοι. Οι καρμικές σχέσεις δεν κρατάνε απαραίτητα για πάντα. Έρχονται μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μας για να μας εξελίξουν, να μας μάθουν πράγματα για να προχωρήσουμε παρακάτω.

Υπάρχουν και άλλοι πλανήτες στο ωροσκόπιο που δηλώνουν καρμικές καταστάσεις όπως ο Κρόνος, ο Δίας, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας. Τα ζώδια στα οποία βρίσκονται οι Δεσμοί της Σελήνης μαζί με τα ζώδια των υπόλοιπων πλανητών, τους οίκους και τις όψεις τους θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε πως θα πορευτούμε σ’αυτή τη ζωή και αν θα τα καταφέρουμε.


3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα, όμορφη Τρίτη. Έχω γεννηθεί στις 26 Οκτωβρίου του 1976 (46 ετών), στις 07:55 το πρωΐ, χώρα Ελλάδα, πόλη Χανιά. Σας παρακαλώ πολύ, απαντήστε μου τι ζώδιο είμαι και τι ωροσκόπο έχω.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ