Εύκολα tips για να νικήσετε το φριζάρισμα


Η υγρασία, ο αέρας και ο στατικός ηλεκτρισμός είναι τα αίτια που προκαλούν το φριζάρισμα στα μαλλιά, φαινόμενο ιδιαίτερα ενοχλητικό για όλες τις γυναίκες. Ειδικά εκείνες τις ημέρες που έχει πετύχει το τέλειο χτένισμα ή τέλειο ίσιωμα και ανοίγοντας τη πόρτα του σπιτιού η υγρασία έχει άλλα σχέδια. Υπάρχουν μερικά εύκολα tips που αν τα ακολουθήσετε θα διαπιστώσετε ότι το επίμονο φριζάρισμα θα υποχωρήσει και πλέον δε θα φοβάστε ότι θα καταστραφεί το τέλειο χτένισμα.

1. Χρησιμοποιήστε προϊόντα κατά της θερμότητας

Η συχνή χρήση των εργαλείων styling προκαλούν φθορά στη τρίχα. Για να προστατεύσετε σωστά τα μαλλιά σας πριν από κάθε χρήση ψεκάστε με ένα spray κατά της θερμότητας, αυτό θα κλειδώσει καλύτερα και το χτένισμα.

2. Αποφύγετε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας με πετσέτα

Σκουπίζοντας τα μαλλιά με τη πετσέτα εμφανίζονται σημάδια φθοράς, ξηρότητας και ενισχύεται το φριζάρισμα. Ο καλύτερος τρόπος για να σκουπίσετε τα μαλλιά σας εκτός από μια υπέρ-απορροφητική πετσέτα με μικροίνες είναι ένα t-shirt το οποίο θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά απορροφώντας σωστά το νερό.

3. Μη ξεχνάτε το conditioner

Μην αμελείτε το conditioner σε κάθε λούσιμο και αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά πριν ξεπλύνετε τα μαλλιά σας. Εκτός του ότι βοηθάει να είναι τα μαλλιά σας λαμπερά τα προφυλάσσει και από όλες τις καιρικές συνθήκες.

4. Αποφύγετε το καθημερινό λούσιμο των μαλλιών σας

Οι ειδικοί επιμένουν να λένε όχι στη καθημερινό λούσιμο των μαλλιών αλλά στο συχνό (2 με 3 φορές την εβδομάδα) καθώς έτσι δε θα στερείτε στα μαλλιά σας τα φυσικά έλαια της τρίχας που είναι και το στοιχείο που τα κάνει από τη φύση τους λαμπερά και υγιή.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ