5 κινήσεις ματ για να τον κάνεις να «κολλήσει» μαζί σου


Τον θες και σε αυτό είμαστε μαζί σου. Τον κοιτάς και λιώνεις απλώς εκείνος ακόμη δε σου έχει δώσει ακόμη το πράσινο φως. Μη βιάζεσαι όμως γιατί παρακάτω θα βρεις 5 κινήσεις ματ για να τον κάνεις δικό σου. Φέρσου έξυπνα, κινήσου όπως πρέπει και γρήγορα δε θα έχει μάτια για άλλη. Από εμάς… good luck.

Κάνε τον να σου μιλήσει για κάτι που αγαπά. Όταν ένας άντρας μιλάει για αυτό που πραγματικά τον παθιάζει ασυναίσθητα δένεται μαζί σου περισσότερο. Επίσης, θεωρεί πως ξαφνικά έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας αφού δείχνεις πολύ ενθουσιασμένη με όσα λέει.
Ψέκασε λίγο άρωμά στα μαλλιά σου λίγο πριν συναντηθείτε και ανακάτεψε τα μαλλιά σου όταν εκείνος έρθει κοντά σου. Η όσφρηση είναι η αίσθηση που σχετίζεται με τη μνήμη και αμέσως θα σε συνδέσει με κάτι γλυκό και όμορφο όταν θα σε σκεφτεί αργότερα.

Μην είσαι διαθέσιμη. Μπορείς να ανταποκρίνεσαι διακριτικά στο φλερτ του, αλλά μην δείξεις ότι είναι ο μόνος με τον οποίο ασχολείσαι. Πρέπει να κάνεις σαφές πως ναι, σου αρέσει, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει και άλλο για να σε κερδίσει. Ξέρεις εσύ!

Πιάσε το μπράτσο του την ώρα που του μιλάς. Η σωματική επαφή απελευθερώνει την ορμόνη της οξυτοκίνης και αμέσως θα νιώσει πιο συγκεντρωμένος σε σένα. Και πιο οικείος.

Κάνε του κομπλιμέντα για κάτι άλλο εκτός από την εμφάνισή του (ειδικά αν είναι εμφανίσιμος). Για παράδειγμα αν είναι πολύ φιλόδοξος στα επαγγελματικά του πες του πόσο σε εντυπωσιάζει ο τρόπος που τα καταφέρνει στο γραφείο. Θα καταλάβει ότι καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι για εκείνον η δουλειά. Κατάλαβες; Κατάλαβα να λες.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ