Πολίτες “τσάκισαν” στο ξύλο και κατόπιν έδεσαν και περιέλουσαν με μπογιά παιδόφιλους (vid, pics)

Δύο καταζητούμενοι των Αρχών για βιασμούς παιδιών και σeξουαλικές επιθέσεις σε χωριό της Βόρειας Ιρλανδίας «συνελήφθησαν» από απλούς πολίτες, οι οποίοι τους έδεσαν, τους περιέλουσαν με μπογιά, τους ξυλοκόπησαν και τους άφησαν σε ένα παγκάκι για να βρεθούν από την αστυνομία

Ο 48χρονος James White και ο 26χρονος Alexis Guesto, δέχθηκαν πολλά χτυπήματα και ξυλοκοπήθηκαν με σίδερα από κατοίκους του χωριού Mullaghbawn. Η ενέργεια αυτή έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα από φωτογραφίες και βίντεο, με έναν χρήστη του Twitter να αναφέρει «Καλώς ήρθατε στην χώρα των ληστών». Οι Αρχές της Βόρειας Ιρλανδίας, όπως αναφέρεται στην Independent, έχουν ξεκινήσει έρευνα για μία υπόθεση που οι ίδιοι την περιγράφουν ως μία «σοβαρή επίθεση». Ο ντετέκτιβ, Jill Duffie, δήλωσε: «Δυστυχώς, τώρα, λόγω των βίαιων πράξεων μίας μικρής ομάδας ανθρώπων, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή την έρευνα».

Γονείς πήραν το νόμο στα χέρια τους: Περιέλουσαν παιδόφιλους με μπογιά, τους ξυλοκόπησαν και τους έδεσαν σε παγκάκι - Εικόνα 2

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους πολίτες που παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους, ούτε και για βίαιες εικόνες όπως αυτή που είδαμε χθες βράδυ». Εκπρόσωπος της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Βορείου Ιρλανδίας επιβεβαίωσε πως και οι δύο άντρες καταζητούνταν επειδή παραβίασαν τους όρους της άδειας και της εγγύησής τους. Η αστυνομία τους αναζητούσε επί δύο εβδομάδες.

Το βράδυ της 28ης Απριλίου το αστυνομικό τμήμα του χωριού έλαβε τηλεφώνημα από το οποίο ενημερώθηκε για μία επίθεση και αφού έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τους δύο άντρες δεμένους σε ένα παγκάκι.

«Πιστεύουμε πως οι δύο άντρες, James White και Alexis Guesto, οι οποίοι αναζητούνταν από την αστυνομία για αρκετές παρανομίες, βρέθηκαν από μία παρέα ανδρών, η οποία αποφάσισε να επέμβει στην έρευνα της αστυνομίας» δήλωσε ο Duffie. «Ο White και ο Guesto δέχθηκαν κλωτσιές και ξυλοδαρμό με σιδερένια αντικείμενα, μετά μεταφέρθηκαν στο χωριό και εκεί δέχθηκαν περαιτέρω επίθεση από κατοίκους του, οι οποίοι τους έριξαν και μπογιές. Και οι δύο οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο από τους αστυνομικούς. Ο ένας έχει μεταφερθεί ήδη στη φυλακή ενώ ο δεύτερος λόγω των σοβαρών τραυμάτων του, παραμένει στο νοσοκομείο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here