Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρος ο Νταμπίζας στους μάνατζερ. Καμία συζήτηση για συμβόλαια μέσα στη σεζόν

08/12/2018 12:59

Ο Νίκος Νταμπίζας φρόντισε να ξεκαθαρίσει στους ατζέντηδες των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία συζήτηση για συμβόλαιο μέσα στη αγωνιστική περίοδο.

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε τονίσει στους μάνατζερ ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία πώληση παίκτη του Παναθηναϊκού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού” τους ξεκαθάρισε ακόμα ότι δεν πρόκειται να μπει σε συζητήσεις με κανέναν για θέματα συμβολαίων μέχρι και το τέλος της σεζόν, είτε αυτά έχουν να κάνουν με ανανέωση, είτε με αναπροσαρμογή αυτού με περισσότερες αποδοχές για τον παίκτη.

Οι συζητήσεις για τα συμβόλαια θα γίνουν μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όταν και μαζί με τον Γιώργο Δώνη θα έχουν αξιολογήσει την απόδοση του κάθε παίκτη στη σεζόν.

Ο Νίκος Νταμπίζας θεωρεί ότι δεν πρέπει να μπουν οι παίκτες μιας ομάδας τόσο λίγων μηνών σε συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους.ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης