Κέιτ Μος: Θα εμφανιστεί στη δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ


Η Κέιτ Μος θα εμφανιστεί στη δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ

Η δίκη μεταξύ της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ, όπου διακυβεύεται μια πιθανή αποζημίωση 100.000.000 δολαρίων που ζήτησε η ηθοποιός με το επιχείρημα ότι ο πρώην σύζυγός της της προκάλεσε ψυχολογική και σωματική βλάβη, έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Η Κέιτ Μος που είχε σχέση με τον Τζόνι Ντεπ από το 1994 έως το 1997 αναμένεται να εμφανιστεί στη δίκη, μετά την αναφορά του ονόματός της στο δικαστήριο από την Άμπερ Χερντ, όπως επιβεβαιώνει η Daily Mail.

Η Χερντ είχε αναφερθεί στο σούπερ μόντελ στην κατάθεσή της την Πέμπτη, λέγοντας ότι ένιωθε συνδεδεμένη με τη Μος λόγω μιας φήμης ότι ο Ντεπ την έσπρωξε από τις σκάλες όταν έβγαιναν τη δεκαετία του 1990. Αλλά αναφέροντας την υποτιθέμενη ανάρμοστη συμπεριφορά, η Χερντ επέτρεψε κατά λάθος στους δικηγόρους του Τζόνι Ντεπ να την καλέσουν ως μάρτυρα για να συζητήσουν τη φήμη, κάτι που σύμφωνα με πηγές δεν είναι αλήθεια.

«Η Άμπερ ανέφερε την πρώην του Τζόνι Ντεπ την οποία προφανώς πίστευε ότι δεν τον στηρίζει, αλλά δεν μπορούσε να κάνει μεγαλύτερο λάθος», είπε πηγή στη New York Post.

Θα χάσει τη δίκη η Άμπερ Χερντ;

To αποτέλεσμα της δίκης μπορεί να παραμένει γρίφος, οι θαυμαστές ωστόσο που παρακολουθούν στενά τη «μάχη» των δύο ηθοποιών εντόπισαν ένα σημάδι ότι ο Τζόνι Ντεπ θα κερδίσει. Κι αυτό γιατί όπως λένε πως η δικηγόρος της πρώην συζύγου του, Ελέιν Μπρέντεχοφτ, φαίνεται απογοητευμένη και εξουθενωμένη στο δικαστήριο.

Σε ένα απόσπασμα από τη δίκη που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μπρέντεχοφτ ακούγεται να λέει «προσπαθώ, προσπαθώ» καθώς εξέταζε την Χέρντ ενώ η «σταρ» δικηγόρος του Ντεπ, Καμίλ Βάσκες συνέχιζε να προβάλλει αντιρρήσεις για τις περισσότερες ερωτήσεις της.

Αντιδρώντας στην έντονη εξέταση, οι θαυμαστές σχολίασαν ότι το αστέρι των «Πειρατών της Καραϊβικής» θα κερδίσει τη δίκη με αυτό το ρυθμό. «Το «προσπαθώ, προσπαθώ» από τη δικηγόρο της Άμπερ Χερντ «είναι σαν να λέει στον εαυτό της ότι αυτή η υπόθεση δεν πάει πουθενά και ειλικρινά προσπαθεί να δημιουργήσει τις συνθήκες μια υπόθεση όπου δεν υπάρχει καμία», έγραψε ένας θαυμαστής.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ