Σακίρα: Προσπάθησε 2 φορές να τα ξαναβρεί με τον Πικέ πριν το οριστικό τέλος -«Ήταν πολύ ερωτευμένη»


Η Σακίρα προσπάθησε δύο φορές να γεφυρώσει το χάσμα με τον Ζεράρ Πικέ, πριν αποφασίσει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση τους, λένε οι νεότερες φήμες που κυκλοφορούν στον ισπανικό Τύπο

Ο χωρισμός της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα και οι φήμες οργιάζουν μετά το κοινό ανακοινωθέν που εξέδωσαν για να δηλώσουν ότι ακολουθούν χωριστούς δρόμους και να ζητήσουν διακριτικότητα για χάρη των παιδιών τους.

Ήταν μαζί από το 2010 και δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αλλά τώρα χωρίζουν μετά από 12 χρόνια μαζί. «Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας»

Σύμφωνα ωστόσο με το 20minutos, η οριστική απόφαση για το τέλος ελήφθη, αφότου η Σακίρα προσπάθησε δύο φορές να «κολλήσει το γυαλί». Δημοσιεύματα αναφέρουν οτι ακόμη και όταν η σχέση άρχισε να καταρρέει, η τραγουδίστρια ήταν τόσο ερωτευμένη που προσπάθησε να ξαναβρεθεί μαζί με τον Πικέ τουλάχιστον μία φορά και πιθανότατα δύο φορές.

Το ίδιο ρεπορτάζ από το 20minutos, προσθέτει ότι, παρά τα βάσανα και τις δυσκολίες που αντικατοπτρίζονται στο πρόσφατο σινγκλ της με τίτλο «Σε Συγχαίρω» (Te Felicito») η Κολομβιανή ποπ σταρ είχε την ελπίδα οτι θα μπορέσει να επουλώσει τις πληγές.

Όμως, αυτό δεν ήταν δυνατό και η ισπανική ιστοσελίδα προσθέτει ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, έστω κι αν η επίσημη δήλωση κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη εβδομάδα. Αυτό ταιριάζει με άλλα δημοσιεύματα, τα οποία ανέφεραν ότι ο Πικέ ζούσε σε ένα διαμέρισμα στη Βαρκελώνη μόνος του και ήταν εδώ και αρκετό καιρό.

Η «πέτρα του σκανδάλου»

Πληροφορίες λένε ότι ο Πικέ βγαίνει με μια 22χρονη ξανθιά φοιτήτρια που διοργανώνει εκδηλώσεις και είναι φίλη της κοπέλας του Riqui Puig .Ακόμη και πριν από την επίσημη δήλωση, υπήρχαν φήμες και αναφορές για το ζευγάρι και η El Periodico υποστήριξε ότι ο Πικέ υπήρξε και πάλι άπιστος, ακόμα κι αν άλλα μέσα το διέψευσαν.

«Ο Πικέ ήθελε να χωρίσουν για λίγο, αλλά όχι η Σακίρα», δήλωσε η δημοσιογράφος Λορένα Βάσκεθ στο «Ya es Mediodia».«Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι σχέση έχει ο Πικέ με αυτό το κορίτσι, αλλά ξέρω ότι έκανε τη Σακίρα να νιώθει άσχημα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ