Αυτή είναι η ηθοποιός που θα παίξει τη Μαντόνα στην κινηματογραφική βιογραφία της


Η νεαρή ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στις πασίγνωστες σειρές «Ozark» και «Inventing Anna».

Βρέθηκε η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη Μαντόνα, στην επερχόμενη κινηματογραφική βιογραφία της που θα σκηνοθετήσει η ίδια η «βασίλισσα της ποπ».

Σύμφωνα με το Variety, τον ρόλο της ποπ σταρ θα αναλάβει η Τζούλια Γκάρνερ, γνωστή από την επιτυχημένη σειρά του Netflix, «Οzark» και «Inventing Anna».

Θυμίζουμε ότι ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις δεκάδες υποψήφιες ήταν σκληρός, ενώ η οντισιόν ήταν μια απαιτητική διαδικασία αφού εκτός από τις υποκριτικές ικανότητες απαιτούνταν ικανότητα στο χορό και φυσικά στο τραγούδι.

Η 28χρονη, βραβευμένη με Emmy ηθοποιός, Τζούλια Γκάρνερ, είχε από την αρχή το προβάδισμα εξαιτίας και της φυσικής ομοιότητας με τη Μαντόνα.

Τζούλια Γκάρνερ
H ηθοποιός Τζούλια ΓκάρνερAP

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σενάριο της ταινίας υπογράφει η ίδια η ο ποπ σταρ, καθώς δεν θα εμπιστευόταν κανέναν να μεταφέρει στο μεγάλο πανί τη ζωή της. Έχει υποσχεθεί ότι υπάρχουν πολλές ανείπωτες ιστορίες να μας διηγηθεί, ενώ επίκεντρο του φιλμ θα είναι φυσικά η μουσική. Στο σενάριο πάντως, ένα χεράκι θα βάλουν επίσης η βραβευμένη με Όσκαρ, Ντιάμπλο Κόντι και η Έριν Κρεσίντα Γουίλσον.

Η Μαντόνα θέλει να «Μεταφέρει το απίστευτο ταξίδι στο οποίο με οδήγησε η ζωή ως καλλιτέχνης, μουσικός, χορευτής – ένας άνθρωπος, που προσπαθεί να ανοίξει το δρόμο του σε αυτόν τον κόσμο. Το επίκεντρο αυτής της ταινίας θα είναι πάντα η μουσική. Η μουσική με έκανε να συνεχίζω και η τέχνη με κράτησε ζωντανή. Υπάρχουν τόσες πολλές ανείπωτες και εμπνευσμένες ιστορίες και ποιος μπορεί να τις πει καλύτερα από εμένα. Είναι απαραίτητο να μοιραστώ τη βόλτα με το τρενάκι της ζωής μου με τη φωνή και το όραμά μου».

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την έναρξη της παραγωγής και την ημερομηνία της πρεμιέρας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ