Σε στραγγαλισμό αποδίδεται ο θάνατος του 75χρονου στη Ρόδο


Βρέθηκε δεμένος με μια θηλιά στο λαιμό 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του 75ρονου άνδρα στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου από τον Ιατροδικαστή Ρόδου, Παναγιώτη Κοτρέτσο, ο θάνατος του 75χρονου οφείλεται σε στραγγαλισμό.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου στρέφονται στον στενό και στον ευρύτερο κύκλο, που δραστηροποιούνταν ο άτυχος άνδρας. Το γεγονός, ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία διάρρηξης στο σπίτι του δείχνει, ότι πιθανόν ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος.

Το χρονικό

Ο 75χρονος βρέθηκε εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στο σπίτι του, που βρίσκεται στην οδό Ειρήνης, στη Μεσαιωνική Πόλη, από στενό συγγενικό του πρόσωπο που ενημέρωσε και την αστυνομία. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά βρέθηκε να έχει δεμένα τα χέρια ενώ στο λαιμό είχε θηλιά.

Η νεκροψία-νεκροτομή έγινε χθες έχει καταλήξει ότι η αιτία θανάτου του είναι ο στραγγαλισμός, ενώ χρονικά ο θάνατος τοποθετείται την προηγούμενη ημέρα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ