Πρίγκιπας Ουίλιαμ: H συγκινητική επιστολή ανήμερα των γενεθλίων της Νταϊάνα


Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μίλησε για τη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία αν ζούσε, θα γιόρταζε σήμερα τα 61α γενέθλιά της.

Μετά την πρόσφατη απονομή του Diana Award, που τιμά ανθρώπους ηλικίας 9-25 ετών για την κοινωνική δράση και το ανθρωπιστικό έργο τους, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έγραψε μια επιστολή στους φετινούς νικητές, τους οποίους χαρακτήρισε «έμπνευση».

«Συγχαρητήρια για τη λήψη του βραβείου Νταϊάνα σήμερα! Είστε μέρος μιας εμπνευσμένης γενιάς νέων που αλλάζουν τον κόσμο μέσω των πράξεών σας και θαυμάζω πολύ τις προσπάθειές σας», έγραψε στην επιστολή ο 40χρονος πρίγκιπας.

«Θαυμάζω πάρα πολύ τις προσπάθειές σας. Οι ιστορίες σας είναι αξιοσημείωτες. Πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε τεράστιες προκλήσεις εν μέσω δύσκολων καιρών, ωστόσο ξεπερνάτε ακούραστα τα εμπόδια για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας», συνέχισε.

«Είστε πραγματικά η προσωποποίηση της κληρονομιάς της μητέρας μου και ξέρω ότι θα ήταν τόσο περήφανη για όλους σας. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε τη ζωή και το έργο της από το να αναγνωρίσουμε απίστευτους ανθρώπους που αφιερώνουν τόσο πολύ χρόνο και προσπάθεια για να βοηθήσουν τους γύρω τους».

Τόσο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όσο και ο αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι στηρίζουν το Diana Award, το οποίο είναι το μοναδικό φιλανθρωπικό ίδρυμα που φέρει το όνομα της μητέρας τους.

Σύμφωνα με το People, ο φετινός Αύγουστος σηματοδοτεί μια ακόμη οδυνηρή επέτειο για τους δυο πρίγκιπες- 25 χρόνια από την ημέρα που η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου 1997.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ