Νίκος Μακρόπουλος: «Ποτέ δεν ήμουν άπληστος»

Ο Νίκος Μακρόπουλος πάντα βρίσκει χρόνο για τους δικούς του ανθρώπους. 

Μπορεί να δουλεύει πολύ, αλλά οι δικοί του άνθρωποι είναι πάνω απ» όλα. 

Για χάρη της δουλειάς έβαλε σε δεύτερη μοίρα ορισμένα πράγματα στην προσωπική του ζωή, όπως η οικογένεια, οι φίλοι και οι απολαύσεις;

 «Είχα πάντα ισορροπία στη ζωή μου. Μπορεί να σπαταλούσα πολλές ώρες για τη δουλειά αλλά παράλληλα ρύθμιζα πάντα τις υποχρεώσεις μου, είτε αυτές είχαν να κάνουν με την οικογένεια μου είτε με άλλα πράγματα. Νομίζω πως τα κατάφερα» είπε στο people και συνέχισε: «Έχω κάνει πολλές και αξιόλογες συνεργασίες, αλλά ξεχωρίζω εκείνες με την Πέγκυ Ζήνα, τον Βασίλη Καρρά, τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Τόσο η Πέγκυ όσο και ο Βασίλης είναι φίλοι μου, τους αγαπάω πολύ. Μπορεί να λένε πως υπάρχουν λυκοφιλίες στο χώρο μας, αλλά υπάρχουν και πραγματικές φιλίες Δόξα τω Θεώ, έχω τέσσερις πέντε φιλίες με συναδέλφους εξαιρετικά ισχυρές» τονίζει.

Ο Νίκος είναι τυχερός, καθώς ποτέ δεν αντιμετώπισε πισώπλατα μαχαιρώματα. «Φρόντιζα να φυλάγομαι και τα προλάβαινα» προσθέτει εκείνος, ενώ παραδέχεται ότι, στα 54 του, στη ζωή του πρωταγωνιστεί η λέξη «αρμονία». «Τα έχω όλα σε μια ισορροπία. Γενικά, ποτέ δεν ήμουν άπληστος και εκτιμούσα πάντα αυτό που μου ερχόταν, χωρίς ποτέ να το θεωρήσω αυτονόητο». Και τα πάθη πώς τα έλεγχε; «Σαφώς κι έχω πάθη και αδυναμίες. Απλά πάντα τιθάσευα τα πάθη μου με Πλάτωνα και όχι πρόζακ! Αυτός είναι ο τίτλος ενός αγαπημένου μου βιβλίου , το οποίο είχα διαβάσει πριν από μερικά χρόνια. Με αυτόν λοιπόν τον τρόπο χαλιναγωγώ»

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here