Πρόσωπο- κλειδί πίσω από τη συνέντευξη-κόλαση της Νταϊάνα για τον Κάρολο

Όταν η Νταϊάνα πείστηκε να δώσει τη συνέντευξη που έβαλε φωτιά στο Παλάτι, δεν το αποφάσισε μόνη της. Όσα είπε στο Panorama του BBC, αναλύοντας τις δυσκολίες του γάμου της με τον Πρίγκιπα Κάρολο και τα όσα υπέφερε στον γάμο της ήταν μία ιδέα της Σάρα Φέργκιουσον, σύμφωνα με φίλο της.

Μπορεί η Σάρα Φέργκιουσον και η Νταϊάνα να είχαν μία περίεργη και πολύπλοκη σχέση, αλλά οι δύο τους απολάμβαναν περιόδους πραγματικής φιλίας και οικειότητας. Η Φέργκι, μάλιστα, την επηρέασε να κάνει ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα βήματα της το 1995, όπως αποκαλύπτει ένα ντοκιμαντέρ για τη βασιλική οικογένεια. Η καυτή συνέντευξη θεωρείται σημείο καμπής για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία ανακοίνωσε το διαζύγιό της το 1996 από τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Η βιογράφος Πένι Τζούνορ λέει: “Ήταν πολύ ευχαριστημένη με αυτό που έκανε και πίστευε ότι ήταν μία εξαιρετική εμφάνιση. Ενημέρωνε τους φίλους της λέγοντας τους “πρέπει να το δείτε”.

Η συνέχεια όμως, δεν ήταν αυτή που περίμενε. Υπήρξαν άνθρωποι που η Νταϊάνα υπολόγιζε τη γνώμη τους και της είπαν ότι αυτό που έκανε ήταν το χειρότερο που μπορούσε να αποφασίσει. Τότε εκείνη αποκάλυψε ποιος τη συμβούλευσε για αυτή την κίνηση. Η Πένι Τζούνορ λέει χαρακτηριστικά: “Το μετάνιωσε και μάλιστα πολύ πικρά”.

Η Σάρα Φέργκιουσον πάντως, σχετικά με το θέμα, έχει πει ότι αισθάνεται πως ο δημοσιογράφος “εξαπάτησε” τη Νταϊάνα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here