Ελένη Τοπαλούδη: Στις φυλακές Γρεβενών και οι δύο δράστες της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται ο 19χρονος από την Αλβανία και ο 21χρονος από τη Ρόδο, οι δύο φερόμενοι δράστες της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας.

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, ο 19χρονος, μετά το περιστατικό του ξυλοδαρμού μεταφέρθηκε από τον Αυλώνα στο Φελλί και ακολούθως στα Γρεβενά. Στην ίδια φυλακή μεταφέρθηκε και ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πρώτος μεταφέρθηκε, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του ακριβώς την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.

Ο 19χρονος θα βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες, σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο Έλληνα, για ευνόητους λόγους, ενώ και οι δυο θα παραμείνουν αρχικά και σε απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών στο Φελλί.

Η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει αυστηρότατα μέτρα για την ασφάλειά τους αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα της κράτησης και των δυο στο Φελλί, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα και την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here