Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Η μητέρα του 21χρονου «σπάει» τη σιωπή της

Τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν σχετικά με την δολοφονία της 21χρονης Ελένης έδωσαν μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόσο η μητέρα του 21χρονου από τη Ρόδο όσο και ο δικηγόρος του

Και οι δύο επέρριψαν την ευθύνη στον 19χρονο, καθώς τα αποτυπώματά του ήταν τα μοναδικά που βρέθηκαν στο όπλο του εγκλήματος, το σίδερο δηλαδή με το οποίο χτυπήθηκε η νεαρή φοιτήτρια.

Ο υπερασπιστικός ισχυρισμός που χρησιμοποίησε ο δικηγόρος του 21χρονου στηρίχθηκε στην αποκάλυψη ότι ο 19χρονος απείλησε τον νεαρό Ροδίτη ότι θα έχει την ίδια τύχη με την κοπέλα, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μανίας. «Ο εντολέας μου απειλήθηκε από τον 19χρονο ότι μπορεί να έχει το ίδιο τέλος με την κοπέλα. Το φονικό σίδερο το χρησιμοποίησε ο 19χρονος. Σε κατάσταση μανίας ο 19χρονος άρχισε να χτυπά την κοπέλα. Όλα έγιναν από το στιγμιαίο ξέσπασμα του 19χρονου», ανέφερε.

Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μίλησε και η μητέρα του 21χρονου από τη Ρόδο. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που «σπάει» τη σιωπή της. «Ο δικηγόρος μας υπέβαλε αίτημα εξέτασης αποτυπωμάτων και DNA για το σίδερο. Εμείς ξέρουμε την αλήθεια. Ξέρουμε ποιο είναι το παιδί μας. Η ανάκριση συνεχίζεται. Περιμένουμε να δούμε ποιος έκανε τι και το βάρος της ευθύνης του καθενός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here