Μπερτομέου: “Υπέροχος άνθρωπος ο Γιαννάκοπουλος” – Τι δήλωσε για την καταγγελία του Ολυμπιακού

Ο Τζόρντι Μπερτομέου τόνισε πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε υπέροχο άνθρωπο, ενώ αναφέρθηκε στην καταγγελία του Ολυμπιακού εναντίον του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου παραχώρησε συνέντευξη σε ρωσική ιστοσελίδα κι αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Παράλληλα, τοποθετήθηκε για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μετά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, “αθωώνοντας” τον ισχυρό άνδρα του “τριφυλλιού” για τις καταγγελίες των Πειραιωτών.

Όλα είναι μία χαρά στις σχέσεις μας, σαν να μη συνέβη τίποτα. Αν τον συναντήσεις, θα δεις έναν υπέροχο άνθρωπο. Προσπάθησα να του εξηγήσω κάποια στιγμή πως είναι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και πως πρέπει να συμπεριφέρεται διαφορετικά, ειδικά όταν μπορείς να πεις ό,τι θέλεις στα social media. Είμαι πάντα ειλικρινής μαζί του.

Υπάρχει ένα όριο που δεν μπορεί να ξεπεραστεί, αλλιώς θα υπάρξει τιμωρία. Αυτό συνέβη και πέρσι: Κάποια στιγμή του έδωσα μία δεύτερη ευκαιρία και συμφώνησε μαζί μου, αλλά μετά από δύο εβδομάδες συνέχισε να “βομβαρδίζει” τα social media. Οι κανόνες είναι απλοί και ξεκάθαροι”, ανέφερε αρχικά ο Μπερτομέου και πρόσθεσε:

“Δεν θα αφήσω την Euroleague να επηρεαστεί από αυτά τα ελληνικά πράγματα. Έχουν μυθικές μάχες στο πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλουμε άλλα περιστατικά σε επίπεδο Euroleague. Δεν θέλουν να λύνουν τα προβλήματά τους πολιτισμένα στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Όλα αυτά είναι πολύ πιο αυστηρά σε επίπεδο Euroleague. Ερευνούμε το περιστατικό και η επιτροπή δεν έχει καμία απόδειξη πως ο Γιαννακόπουλος όντως είπε πως ο Ολυμπιακός προσπάθησε να χρηματίσει τους διαιτητές”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here