Κώστας Τσουρός: Αυτές είναι οι αλλαγές που θα κάνει στην εκπομπή «Τι λέει;»

Ο Κώστας Τσουρός ανέλαβε την αρχισυνταξία της εκπομπής «Τι λέει;». 

Το κανάλι θέλησε να δώσει έναν άλλο αέρα στην εκπομπή και έτσι επέλεξε τον δημοσιογράφο που εντάχθηκε φέτος στο δυναμικό του Alpha και τον πιστεύει πολύ. 

Ξεκινάω με τα καινούργια σου καθήκοντα ως αρχισυντάκτη του «Τι λέει;». Θα ήθελα να μου πεις πως έγινε η πρόταση και αν αμφιταλαντεύτηκες να την αποδεχθείς.

«Όταν μου προτάθηκε, το σκέφθηκα πολύ. Σκέφθηκα τους χρόνους μου, την παρουσία στο «Καλύτερα δεν γίνεται», . όπου είμαι μπροστά, συμπαρουσιαστής, και έχω άλλα καθήκοντα Αρχικά σκέφθηκα λοιπόν εάν μπορώ να τα καταφέρω και όχι την εκπομπή ως εκπομπή. Είναι ένα στοίχημα και για μένα και για την Ελένη (Τσολάκη) και για όλη την ομάδα να πάει καλύτερα η εκπομπή»

Η πορεία της τηλεθέασης σε απασχόλησε πριν απαντήσεις καταφατικά;

«Υπό την έννοια πως εφόσον η εκπομπή δεν σημειώνει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά, σε περίπτωση που δεν ανακάμψουν ίσως χρεωθείς εσύ την όποια αποτυχία. Η απόφαση του σταθμού να αλλάξει αρχισυντάκτη σαφώς είχε να κάνει και με τα νούμερα τηλεθέασης. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Φυσικά σκέφθηκα πως χρειάζεται προσπάθεια για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν έχεις όρεξη .και μεράκι μπορείς, να πετύχεις θετικά αποτελέσματα.

Ποιες αλλαγές σκοπεύεις να κάνεις στην εκπομπή;

«Σκοπός είναι η εκπομπή να αποκτήσει σχολιαστικό χαρακτήρα και να έχει γρήγορο ρυθμό. Να μην υπάρχουν μεγάλα βίντεο που ενδεχομένως να κουράζουν τον τηλεθεατή. Τα παιδιά να εκφράζουν το σχόλιο και την άποψη τους. Τα παιδιά που είναι μπροστά έχουν καυστικό σχόλιο και αυτό θέλω να αναδείξω»

Αλλαγές στα πρόσωπα υπάρχει περίπτωση να δούμε;

«Είχε άλλη φυσιογνωμία. Ήταν πιο πολύ μαγκαζίνο. Εγώ θέλω να κάνει μια γρήγορη, σχολιαστική, gossip εκπομπή. Όχι κίτρινη. Τα νούμερα δεν είναι αυτοσκοπός. Θέλω να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να είναι καλή η εκπομπή» εξήγησε στο tvέθνος

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here