Πετρογιάννη: «Δεν μπορώ να κάνω δημόσιες σχέσεις, λέγοντας πάντα κάτι που θα είναι μαζικά αρεστό»

Η Φωτεινή Πετρογιάννη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν έχει πληρώσει που λέει αυτό που σκέφτεται στην τηλεόραση.

Είσαι από τους ανθρώπους της τηλεόρασης που λένε πάντα τα πράγματα με το όνομά τους. Το έχεις πληρώσει;

Μπορεί να το έχω πληρώσει και να μην το ξέρω. Αν δεν έλεγα αυτό που πιστεύω, δεν θα αισθανόμουν καλά. Αναγνωρίζω ότι κάποιες φορές μπορεί να το έχω παρακάνει, αλλά νομίζω, ότι όλοι ξεφεύγουμε πότε πότε. Δεν μπορώ να κάνω δημόσιες σχέσεις, λέγοντας πάντα κάτι που θα είναι μαζικά αρεστό, αυτό εμένα δεν μου ταιριάζει. Επιλέγω τη γνώμη που έχω στις κλειστές πόρτες μιας σύσκεψης, να την έχω και ; στον αέρα. Ίσως από ευγένεια να μην την εκφέρω με σκληρό τρόπο, αλλά δεν παρεκκλίνω από αυτό που πιστεύω.

Η Φωτεινή θα ήθελε κάποια στιγμή δική της εκπομπή;

Η Φωτεινή προς το παρόν απολαμβάνει τπ θαλπωρή μιας ζεστής παρέας, σε μια εκπομπή που πάει καλά και δεν σκέφτεται τίποτε άλλο. Μου αρέσουν οι παρέες και νομίζω πως και στον κόσμο αρέσουν. Ακόμα και αν κάποτε έβγαινα λίγο πιο μπροστά, δεν θα έφευγα πολλά μέτρα από την παρέα. Νιώθω ασφαλής με ταλαντούχους ανθρώπους γύρω μου. Άλλωστε, όποιος βιάζεται σκοντάφτει.

Αν επίσης έπρεπε να διαλέξεις εσύ δύο ανθρώπους για να είναι στην εκπομπή σου, ποιοι θα ήταν αυτοί;

Θα ήθελα κάποτε να βρεθώ σε ένα σχήμα που θα ήταν ο Κώστας Τσουρός και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μαζί. Δυνατές προσωπικότητες, με ταλέντο και τηλεοπτικό ενδιαφέρον, καθόλου γλυκανάλατοι και με το θάρρος της γνώμης τους. Είτε τους συμπαθείς είτε όχι, αυτό θα ιούς το αναγνωρίσεις.

Πηγή: tvkous kous

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here