Στο σπίτι του πρώην διοικητή του ΑΤ Σαντορίνης η έφοδος των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ.


Η έρευνα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο

Μια έρευνα που διέταξε η εισαγγελία για διαφθορά και χρηματισμό ήταν αυτή που οδήγησε τους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. στην έφοδο στο σπίτι του πρώην διοικητή του ΑΤ Σαντορίνης, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Η έρευνα, κατά την ίδια πηγή, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο έρευνας στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο εν λόγω πρώην διοικητής.

Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ. για το αποτέλεσμα της έρευνας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «Αδιάφθοροι» έχουν εντοπίσει χρηματικό ποσό για το οποίο ερευνούν τον τρόπο που αποκτήθηκε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο αξιωματικός που έχει μπει στο στόχαστρο των συναδέλφων του από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για «παραβατική συμπεριφορά» αλλά είχε αθωωθεί με το αρχηγείο της αστυνομίας να εκδίδει ανακοίνωση για την αποκατάστασή του.

Οι τότε κατηγορίες αφορούσαν διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα παράνομων αλλοδαπών με όφελος άνω των 30.000 ευρώ.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στρέψει το βλέμμα της όμως και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς με κύριο γνώρισμα τα νησιά που όπου διεξάγονται πολυτελή πάρτι και μέρη όπου τουρίστες έπεφταν θύματα κλοπής διαβατηρίων, τα οποία κατέληγαν -έναντι μεγάλου αντιτίμου, σε κυκλώματα διακίνησης μεταναστών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ