«Έμαθα για την παράσταση αλλά δεν τη ξέρω τη Γερονικολού. Πλέον με τις σχολές είναι 10.000 ηθοποιοί»

Η γνωστή ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει την Κατερίνα Γερονικολού που υποδύεται τη Λίζα Πετροβασίλη στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Η Χρυσούλα Διαβάτη υποδύεται τη μητέρα της Κατερινιώς στην παράσταση «Νεράιδα και το παλικάρι» και αναφέρθηκε και στη Μαρία Κορινθίου. Δεν αντιγράφεται η Βουγιουκλάκη θα γίνει γελοίος, πώς να την αντιγράψεις δεν γίνονται αυτά τα πράγματα

«Ναι το έχω ακούσει αλλά δεν την ξέρω την κοπέλα, της μοιάζει; Ε αφού δεν την ξέρω τι να κάνω; Έχουν γίνει πολλοί οι ηθοποιοί με τις σχολές, είναι πάνω από 10.000 ηθοποιοί. Μπορώ να ξέρω 10.000 ηθοποιούς;». Όταν της σχολίασε ο δημοσιογράφος ότι η Κατερίνα Γερονικολού είναι στην επικαιρότητα γι’αυτό του έκανε εντύπωση που δεν τη ξέρει εκείνη απάντησε: «Δεν παρακολουθώ επικαιρότητα αλλά βλέπω αυτό που μου αρέσει». Όταν την ενημέρωσε ότι έχει παραμείνει μελαχρινή για τον ρόλο είπε: «Μπράβο της, δεν την είδα την κοπέλα, δεν τη ξέρω». Όσο για τη Μαρία Κορινθίου που έβαψε τα μαλλιά της σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται»: «Της είπαν να τα βάψει. Εμείς είμαστε και ηθοποιοί που υπακούουμε τις εντολές. Για μένα κακώς τα έβαψε».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here