Μεσσήνη: Ο δράστης δεν άντεξε την απόρριψη και την έλουσε με καυστικό υγρό


Η σχέση του δράστη με το θύμα και ο προσχεδιασμός της επίθεσης με υδροχλωρικό οξύ στην 49χρονη

Ο 50χρονος φαίνεται να είχε σχεδιάσει με προσοχή την επίθεση με υδροχλωρικό οξύ στην πρώην 49χρονη σύντροφό του, στην οποία είχε στήσει ενέδρα τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Αυγούστου έξω από το καθαριστήριο που εργαζόταν στην Ανάληψη Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr ο δράστης φαίνεται να ήταν σε πλήρη ψυχική κατάσταση ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να οδηγηθεί στην εισαγγελεία και στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Προσχεδίαζε την επίθεση

Ο πρώην σύζυγος γνώριζε πολύ καλά ότι η 47χρονη ξεκινούσε τη βάρδιά της στις 4:00 με 4:30 το πρωί. Μάλιστα γνώριζε ότι το αμάξι θα το έχει η γυναίκα και έτσι ενοικίασε άλλο όχημα για να μεταβεί στη Μεσσηνία και από εκεί να έφευγε για Γερμανία. Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες είχε προμηθευτεί ένα τετράλιτρο μπιτόνι με υδροχλωρικό οξύ από κατάστημα στην Καλαμάτα.

Έτσι την αιφνιδίασε, και με ένα πανί ποτισμένο με υδροχλωρικό οξύ προσπάθησε αρχικά να της κλείσει το στόμα και τη μύτη. Η γυναίκα αντιστάθηκε και αυτός της πέταξε στο πρόσωπο το υδροχλωρικό οξύ και τράπηκε σε φυγή. Το ασθενοφόρο και την Αστυνομία κάλεσε ο εργοδότης της 49χρονης, η οποία διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μάτι, ενώ κινδυνεύει να χάσει την όρασή της στο δεξί μάτι.

Είχαν χωρίσει και υπήρχε επανασύνδεση

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης είναι ο δεύτερος σύζυγος της 49χρονης και μητέρας 6 ενήλικων παιδιών. Με τον δράστη προχώρησαν σε διαζύγιο το 2015 όμως φαίνεται ότι υπήρξε επανασύνδεση τον περασμένο Απρίλιο και εκείνη μετακόμισε σπίτι του στην Καλαμάτα. Μαζί έχουν αποκτήσει 4 παιδιά.

Το ζευγάρι δεν είχε ερωτική σχέση ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε ερωτικό δεσμό με άλλον άντρα, γεγονός που ο 50χρονος δεν μπορούσε να αντέξει, έχοντας εμμονή μαζί της.

0 50χρονος της είχε ζητήσει να παντρευτούν χωρίς να παίρνει θετική απάντηση από τη γυναίκα. Η ίδια στην κατάθεσή της είπε ότι ο δράστης επιδίωκε να την κάνει έρμαιό του και να την έχει μόνο δική του.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ