Κώστας Τσουρός: Η πρόταση για δελτίο ειδήσεων, η άρνηση και η σχέση του με τη Φαίη Σκορδά

Αποκάλυψε πως σκέφτεται τον εαυτό του σε δυο χρόνια. 

Ο Κώστας Τσουρός αρνήθηκε πρόταση για την παρουσίαση δελτίου ειδήσεων και εξηγεί γιατί τον κέρδισε η ψυχαγωγία. 

Με τη Φαίη έχεις διατηρήσει επαφές;

«Ναι. Όχι βέβαια στον βαθμό που υπήρχαν όταν συνεργαζόμασταν. Όμως και έχουμε μιλήσει και μηνύματα έχουμε ανταλλάξει σε γιορτές, στις πρεμιέρες μας… Εγώ τη Φαίη την έχω μέσα στην καρδιά μου. Και όποιος μπαίνει στην καρδιά μου δεν φεύγει αν δεν γίνει κάτι σημαντικό. Η Φαίη δεν πρόκειται να φύγει»

Πριν από χρόνια πέρασες από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία. Και ήσουν από τους νεότερους παρουσιαστές κεντρικών δελτίων ειδήσεων, κάνοντας το δελτίο του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ. Ανοιγόταν θεωρητικά μια καριέρα. Πώς αποφάσισες τη στροφή;

«Ισχύει. Ήμουν 29 χρόνων ,όταν έκανα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μαζί με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Η μετάβαση έγινε τυχαία και ξαφνικά. Στον ΑΝΤ1 με κάλεσε, τη χρονιά που αποχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας από το «Πρωινό», ο τότε γενικός διευθυντής Τζώνη Καλημέρης και μου ζήτησε να ενταχθώ στην εκπομπή και με τη λογική πως αν συμβεί κάτι που έχει να κάνει με την επικαιρότητα να το χειριστώ στον «αέρα». Η Φαίη δεν είναι δημοσιογράφος και έπρεπε να υπάρχει κάποιος άνθρωπος να καλύψει το κενό. Έτσι έγινε. Μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα και νομίζω καλά έκανα. Να σου πω επίσης πως όταν πήγα στον ΑΝΤ1, μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, είχαμε συζητήσει και για την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων»

Αν σου γινόταν τώρα πρόταση για ενημέρωση, για δελτίο ειδήσεων, θα τη σκεφτόσουν;

«Θα σου αποκαλύψω λοιπόν πως το καλοκαίρι μου έγινε πρόταση από άλλον τηλεοπτικό σταθμό για ενημέρωση και επέλεξα την ψυχαγωγία. Η επιλογή μου λοιπόν είναι η ψυχαγωγία, με δόσεις όμως ενημέρωσης. Και αυτό κάνω φέτος στο «Καλύτερα δεν γίνεται».

Πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε δύο – τρία χρόνια στην τηλεόραση;

«Πρώτον να έχω δουλειά, γιατί τα πράγματα στην τηλεόραση είναι πολύ ρευστά. Κάθε χρόνο όλοι κρινόμαστε. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω κάτι δικό μου. Και αν θυμάσαι το είχα κάνει στην ΕΡΤ στο πρωινό μαγκαζίνο του Σαββατακύριακου μαζί με την Εμμανουέλα Αργείτη. Όμως είμαι πάντα έτοιμος να υπηρετήσω όποια θέση Ρου ζητήσει ο σταθμός που συνεργάζομαι, όπως συνέβη και τώρα»

Μπορεί να υπάρξει γυρισμός από την ψυχαγωγία στην ενημέρωση;

«Φυσικά. Αυτά κρίνονται κατά περίπτωση. Έχει να κάνει με τα προσόντα, τα ταλέντα και την ικανότητα του καθενός. Έχουμε πολλά παραδείγματα Το θέμα είναι να κάνεις καλά αυτό που κάνεις» εξήγησε στο tvέθνος

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here