«Η επιστροφή»: Μια μεγάλη αποκάλυψη αναμένεται να προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων

Πολλές οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά «Η επιστροφή». 

Από το πρώτο λεπτό προβολής της σειράς το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο πραγματικός Μάνος είναι ζωντανός κι αν είναι πού βρίσκεται.

Σύμφωνα, με το «Mytv», οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια θα μάθουν πως ο Μάνος δεν είναι άλλος από τον Νίκο. Η αλήθεια που θα έρθει στο φως έπειτα από ένα τραγικό γεγονός θα ταράξει τους ήρωες και θα ανατρέψει τη ζωή όλων. Όλα ξεκινούν όταν η υγεία του Ηλία επιβαρύνεται.

Ο άνδρας, όταν αντιλαμβάνεται πως το τέλος βρίσκεται κοντά, ζητάει από τον Νίκο να μιλήσουν. Και τότε ο νεαρός έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε φανταστεί πως οι γονείς του του έκρυβαν ένα τόσο μεγάλο μυστικό. Ωστόσο, ο Ηλίας πριν αφήσει την τελευταία του πνοή του εξομολογείται πως είναι υιοθετημένος και πως στην πραγματικότητα είναι ο Μάνος, ο γιος της οικογένειας Κορωναίου. Ο Νίκος, σοκαρισμένος, δεν μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια και βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα για το εάν θα πει όσα έμαθε, από τον πατέρα του πριν πεθάνει. Για ένα, όμως, είναι κατηγορηματικός. Δεν πρόκειται να συγχωρέσει την οικογένεια Κορωναίου καθώς τους θεωρεί υπεύθυνους για τον θάνατο του Ηλία. Δεν μπορεί να δεχτεί πως η βιολογική ίου οικογένεια είναι οι άνθρωποι τους οποίους πολεμούσε όλο αυτό το διάστημα.

Το σοκ για όλους θα είναι μεγάλο όταν μάθουν τι πραγματικά συνέβη πριν από 20 χρόνια και πού βρισκόταν το παιδί όλο αυτό το διάστημα. Περισσότερο όμως, από όλους θα ταραχθεί η «Ελενα, η οποία διαπιστώνει πως τίποτα και κανείς δεν είναι όπως φαίνεται. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σενάριο, το οποίο υπογράφει η Μελίνα Τσυμπάνη, θα έχει πολλές ανατροπές καθώς η σειρά πήρε το πράσινο φως από τον σταθμό για έναν νέο κύκλο επεισοδίων και θα προβάλλεται μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο.

Νέα πρόσωπα αναμένεται να μπουν και να ανοίξουν νέες ιστορίες προκειμένου να παραμείνει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here