Όλα αυτά τα περίεργα πράγματα που κάνεις στο dating έχουν όνομα


Τα διαβάζεις και αναρωτιέσαι τι είναι όλα αυτά. Stashing, gatsbying, curvying. Θα σου πω εγώ: είναι όλα αυτά τα περίεργα πράγματα που κάνουμε και μας κάνουν στο dating. Αντί να πούμε “συγγνώμη, αλλά αυτή συνεργασία δε θα ευδοκιμήσει. Ευχαριστούμε που μας καλέσατε. Καλή συνέχεια.”

Ακολουθούν 3 dating όροι που σίγουρα πρέπει να ξέρεις:

Stashing
Ο stasher είναι εκείνος ο τύπος στου οποίου τι ζωή είσαι κάτι σαν φάντασμα. Βγαίνετε συνεχώς, έχει γνωρίσει την παρέα σου, οι Instagram followers σου είναι σχεδόν σίγουροι ότι είναι ο σύντροφος σου. Ωστόσο, προσοχή εδώ, εσύ δεν είσαι πουθενά στη δική του digital-ική ή μη ζωή. Μένετε μόνο στο δικό σου σπίτι. Το δικό του δεν το έχεις δει ποτέ. Ούτε καν την εξώπορτα της πολυκατοικίας. Το πιο κοντινό που έχεις σε παρουσία στα social media του, είναι το μικρό σου δαχτυλάκι σε ένα story του. Όταν προσπαθούσε να βγάλει το ποτήρι με το ποτό του πάνω στο bar.

Γιατί κάνουν stashing οι άνθρωποι;
Γενικά οι stashers αρνούνται να παραδεχτούν δημόσια πως έχετε κάτι. Ανεξάρτητα από το πόσες φορές σου έχουν πει “σ’αγαπάω. Στο μεταξύ, εσύ δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις για αυτό. Το πιο πιθανό είναι ότι θα σε κάνουν να νιώσεις περίεργα, needy και άβολα. Το χειρότερο είναι ότι θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι τρελαίνεσαι. Ζουν μια παράλληλη ζωή; Έχουν οικογένεια και παιδιά στη Λάρισα; Τους έχεις βγάλει από το μυαλό σου και δεν υπάρχουν καν;

Gatsbying
Θα σου περιγράψω κάτι: Σάββατο βράδυ τα Instagram stories σου παίρνουν φωτιά. Μουσική, ποτά, τραγούδια, πάρτυ, ξανά, μουσική, ξανά ποτά, ξανά τραγούδια. Βέβαια το μισάωρο στην κρεπερί μετά με τα μουτζουρωμένα μάτια από τη μάσκαρα και τη σως που έχει πασαλείψει τη μούρη σου δε σκέφτηκες να το καλύψεις σοσιαλμιντικά. Ναι αυτό είναι το gatsbying. Το να προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή του άλλου δείχνοντάς του πόσο τέλεια περνάς. Ένοχη; Κι εγώ.

Scrooging
Πάνω κάτω καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται. Ναι, ο τύπος σε αποφεύγει την περίοδο των Χριστουγέννων για να… μη σου αγοράσει δώρο.

Σύμφωνα με έρευνα του Eharmony’s, ένας στους δέκα Βρετανούς κάνουν scrooging και από ό,τι φαίνεται αυτή η dating “δυσλειτουργία” είναι πιο συχνή σε άντρες 18-24 ετών. Πρακτικά αρχίζουν να χάνονται την περίοδο των γιορτών και ξαναεμφανίζονται όταν είναι safe. Ξέρεις. Μετά την Πρωτοχρονιά. Γοητευτικοί τύποι.

Θεέ μου, πού είναι οι εποχές που απλά εξαφανίζονταν και δεν τους ξαναβλέπαμε ποτέ; ΑΠΛΑ!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ