Τέλος ο Αγγέλου στον Άρη. “Αναλαμβάνω την ευθύνη για την αγωνιστική παρουσία”

Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη αποτελεί και επίσημα, ο Βαγγέλης Αγγέλου, μετά την τραγική αγωνιστική παρουσία της ομάδας που την έχει φέρει να «παλεύει» για την παραμονή στην Basket League.

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την αγωνιστική παρουσία τις ομάδας στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, ο Βαγγέλης Αγγέλου αποχαιρέτησε τους φίλους του Άρη, με την ΚΑΕ των “κιτρίνων” να ανακοινώνει και επίσημα το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

“Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει την κοινή απόφασή της με τον προπονητή, Βαγγέλη Αγγέλου, για λύση της μεταξύ τους συνεργασίας. Η απόφαση αυτή λήφθηκε με γνώμονα το καλό της ομάδας, ώστε άμεσα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, εκτίμηση και πλήρης ταύτιση απόψεων για το καλό της ομάδος. Γι’ αυτό εξάλλου λήφθηκε και η απόφαση από κοινού.

Η ΚΑΕ Άρης επαναλαμβάνει τις ευχαριστίες, τον σεβασμό και την εκτίμησή της προς το πρόσωπο του κ. Αγγέλου και του εύχεται από καρδιάς κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”.
Η δήλωση του Αγγέλου

«Αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τη μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία της ομάδας, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γουλιέλμο, τη διοικητική, ιατρική, προπονητική και αγωνιστική ομάδα για την αφοσίωση και τη συνέπειά τους. Επίσης το φίλαθλο κόσμο, τους φίλους και υποστηρικτές για τη στήριξή τους,

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η στέρεα τροφή των μη επιθυμητών, πρόσκαιρα, αποτελεσμάτων αναπτύσσει την πίστη, την αντοχή, το θάρρος και την επιμονή που είναι απαραίτητα συστατικά δημιουργίας. Καλή δύναμη για τη συνέχεια και Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here