Τα Ελληνικά Κελλάρια Οίνων στα εγκαίνια της έκθεσης Once upon a time

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και το κρασί Μελισσόμαντρα-Λευκό θα συνοδεύσουν τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης Once upon a time, στον ανακαινισμένο χώρο της ιστορικής Γκαλερί Ζουμπουλάκη στην πλατεία Κολωνακίου 20. Η έκθεση θα ανοίξει για το κοινό την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 20:00 και θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Ο λευκός οίνος Μελισσόμαντρα-Καλλιγάς, μία μίξη των μοναδικών ποικιλιών Ασύρτικο και Ροδίτης, είναι ένα κρασί με χρυσοκίτρινες ανταύγειες και γεμάτη, μεστή γεύση με τόνους λεμονιού και πορτοκαλιού. Αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για την έναρξη αυτής της καλλιτεχνικής έκθεσης.

Η ομαδική έκθεση Once upon a time παρουσιάζει την ιστορία των καλλιτεχνών της Γκαλερί Ζουμπουλάκη και των εκθέσεών τους. Μια ιστορία αφηγούμενη από έργα τέχνης που το καθένα όρισε με τον δικό του τρόπο την εικαστική τους πορεία. Οι επισκέπτες θα θυμηθούν σημαντικές στιγμές από έργα που παρουσιάστηκαν στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη και θα δουν έργα που αφηγούνται την πορεία των καλλιτεχνών μέσα στον χρόνο. Καθώς τα έργα που θα εκτεθούν αποτελούν μέρος παλαιότερης δουλειάς των καλλιτεχνών -και εκτίθενται ξανά μετά από αρκετό καιρό- λειτουργούν ως αφηγηματικά ίχνη και αποτυπώματα της μνήμης, αποκτώντας συλλεκτικό χαρακτήρα.

Θα εκτεθούν έργα των: Ηώ Αγγελή, Γιάννη Αδαμάκη, Αλεξάνδρας Αθανασιάδη, Διαμαντή Αϊδίνη, Αλέξη Ακριθάκη, Νίκου Αλεξίου, Γιώργου Αυγέρου, Ν.Χ. Γκίκα, Μίλτου Γκολέμα, Γιώργου Γυπαράκη, Οδυσσέα Ελύτη, Γεώργιου Ζογγολόπουλου, Μαρίνας Καρέλλα, Χρήστου Κεχαγιόγλου, Χάρη Κοντοσφύρη, Γιάννη Κόττη, Τζένης Κωδωνίδου, Νίκου Λαγού, Γιώργου Λαζόγκα, Χάρη Λάμπερτ, Ι.Μόραλη, Κυριάκου Μορταράκου, Ξενοφώντα Μπήτσικα, Χρήστου Μποκόρου, Νίκου Νικολάου, Κοσμά Ξενάκη, Αχιλλέα Παπακώστα, Νατάσσας Πουλαντζά, Ιωάννας Ράλλη, Εδουάρδου Σακαγιάν, Κατερίνας Στεφανιδάκη, Takis, Νίκου Τρανού, Αλέκου Φασιανού, Μαρίας Φιλοπούλου, Μανώλη Χάρου, Κώστα Χριστόπουλου, Chryssa, Γιάννη Ψυχοπαίδη.

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την άρρηκτη σχέση μεταξύ τέχνης και οίνου, συνοδεύοντας τα εγκαίνια της έκθεσης Once upon a time με το πολυαγαπημένο και εξαιρετικής ποιότητας λευκό κρασί, ΜελισσόμαντραΚαλλιγάς. 

Διάρκεια  έκθεσης: 13 – 31 Δεκεμβρίου 2018

                    Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 20

Ώρες λειτουργίας:   Τρ., Πέ. & Παρ. 11:00 – 15:00 & 17:00 – 20:00

                    Τετ. 11:00 – 15:00 & Σάβ. 11:00 – 14:00

                    Κυριακή & Δευτέρα κλειστά

www.gwc-microsite.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here